27. januar 2020
En i dag 12-årig pige er ifølge politiet blevet voldtaget af sin stedbror ad flere omgange igennem tre år. Nu er manden dømt.
En i dag 12-årig pige er ifølge politiet blevet voldtaget af sin stedbror ad flere omgange igennem tre år. Nu er manden dømt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtog syvårig stedsøster: 23-årig ryger 5,5 år i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtog syvårig stedsøster: 23-årig ryger 5,5 år i fængsel
Slagelse - 21. november 2019 kl. 14:35
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nævningeting sendte torsdag formiddag en 23-årig mand i fængsel i 5,5 år. Det skete ved Retten i Næstved, hvor den nu dømte tirsdag og torsdag har siddet tiltalt for adskillige voldtægter af sin stedsøster på flere adresser i Skælskør.

Det skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Fængslet 23-årig tiltalt for at voldtage sin stedsøster

Anklagerfuldmægtig Ulrik Birk Gotfredsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, er tilfreds med dommen, som han kalder »tilpas« set i lyset af grovheden og den kendsgerning, at der er blevet anvendt vold med samlejerne.

- Der er tale om klassiske voldtægter, som har stået på i flere år. Det er groft, lyder det fra anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Enig i betragtningen er den dømte dog langtfra. Den 23-årige, som pt. sidder i Kalundborg Arrest, ankede på stedet, kort efter hammeren var faldet.

De 5,5 års fængsel gives samtidig, fordi der er tale om en stedsøster, der var blot syv år, da de første uterlige tilnærmelser fandt sted.

Storebrorens krænkelser startede i 2014 og har ifølge anklagen fundet sted adskillige gange frem til 2017. Overgrebene betragtes som voldtægter, og der har både været tale om oralt og vaginalt samleje. Imod pigens vilje, slår Ulrik Birk Gotfredsen fast.

I sin tiltale af manden lægger anklagemyndigheden vægt på overtrædelsen af straffelovens paragraf 216 om samleje med børn under 12 år og andet forhold end samleje med et barn under 12 år.

Mere specifikt dømmes manden for at have voldtaget stedsøsteren på et badeværelse, hvor han ifølge anklageskriftet ad flere ombæringer har båret pigen ud, taget tøjet af hende og holdt hende fast i hendes hofter - mens han havde samleje. Det er angiveligt også sket på hendes værelse, hvor manden har trukket hende ind til sig trods heftig modstand og fået sædafgang op til flere gange.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk