21. september 2021
Manden, som er anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge, er tidligere ansat på Slagelse Sygehus. Retssagen starter på mandag.
Manden, som er anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge, er tidligere ansat på Slagelse Sygehus. Retssagen starter på mandag.
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtægtssag: Ingen tegn på kærlighedsforhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtægtssag: Ingen tegn på kærlighedsforhold
Opdateret 07. januar 2017 kl. 06:35
Slagelse - 05. januar 2017 kl. 08:00
Af Camilla Adams

På mandag starter retssagen mod den 40-årige, tidligere leder på Slagelse Sygehus, som er anklaget for at have voldtaget den syv år yngre kvindelig reservelæge fra samme sted.

arrow Læs også: 41-årig går fri i sag om voldtægt på sygehus

Manden nægter sig skyldig, men anklager Susanne Bluhm vil forsøge at vise det modsatte, når alle parterne mødes i Retten i Næstved.

Det viser sig, at der er tale om den samme kvindelige reservelæge i alle episoderne, som strækker sig fra juni 2015 og frem til juli i 2016.

Anklageren fortæller, at der ikke er noget, der tyder på, at lederen og reservelægen skulle have haft et forhold til hinanden. Samtidig understreger hun, at det er noget, lederen selv kan få lov til at forklare, når han sidder i vidneskranken på mandag.

Anklageren har tre vidner på hånden, hvoraf kvinden selv er det ene af vidnerne. Men også kvindens kæreste skal en tur i vidneskranken, da det angiveligt var ham, som kom forurettede til undsætning, da lederen skulle have forsøgt at voldtage hende på Endoskopi-afdelingen på Slagelse Sygehus.

Tiltalte er ikke længere ansat på Slagelse Sygehus, men Susanne Bluhm ved ikke, hvorvidt manden stadig er ansat som læge et andet sted.

- Det må den pågældende arbejdsgiver jo om. Men vi nedlægger påstand om, at manden skal frakendes retten til at udføre nogen form for lægegerning for en periode, siger anklageren.

Selvom strafferammen på voldtægt er indtil otte års fængsel, mener anklager Susanne Bluhm ikke, at lederen får over fire års fængsel, når domsmandsretten tirsdag skal træffe beslutning i sagen.

arrow Leder idømmes tre år for voldtægt
10. januar 2017 kl. 12:23 Opdateret: kl. 21:42
arrow Vidner bekræfter: Tidligere leder voldtog kvindelig læge
10. januar 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:47
arrow Voldtægtsanklaget leder: Forhold til læge var gensidigt
09. januar 2017 kl. 11:46 Opdateret: kl. 07:27
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk