24. november 2017
Biltema, som direktør Karsten Pedersen og borgmester Stén Knuth her tager første spadestik til,  ligger i d t område, der nu tænkes udvidet. Foto: Anders Ole Olsen
Biltema, som direktør Karsten Pedersen og borgmester Stén Knuth her tager første spadestik til, ligger i d t område, der nu tænkes udvidet. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomheder vil have front mod E20

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheder vil have front mod E20
Slagelse - 21. april 2017 kl. 07:26
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planen om at skabe et nyt erhvervsområde bag Kinavej/Japanvej i Slagelse kan synes helt hen i vejret, for der er allerede masser af ledige erhvervsgrunde i eksempelvis Skovsø-området, men der er skam tænkt over tingene, forsikrer erhvervsservicechef Per B. Madsen, Slagelse Erhvervscenter.

Det påtænkte nye erhvervsområde bag det, som går under betegnelsen Slagelse Megacenter, skal nemlig kunne huse så store butikker, som der ikke gives tilladelser til de steder, hvor der er ledige grunde. Det kan være butikker i samme størrelsesorden som Biltema, som sidste år åbnede på Japanvej.

Samtidig er filosofien bag den kommende store erhvervsudstykning, at virksomhederne vil have fascader mod motorvejen. De vil kunne ses af bilisterne på motorvejen.

- Virksomheder i dag vil have synlighed. De vil have facader ud mod primært E20, siger Per B. Madsen til Sjællandske.

Han mener også, at Megacenter-området er blevet ekstra attraktivt i takt med, at der er kommet flere butikker til. Det tiltrækker endnu flere.

Samtidig ser det ud til, at et politisk flertal i kommunen opgiver en plan om at udpege et nyt område ved Kongevejen/Stop 39 til erhvervsområde for særligt pladskrævende butikker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk