18. januar 2021
Knap en milion lyder budgettet for den tilbygning til vinterbadernes blå hus, der om få uger ventes færdigbygget og klar til brug. Foto: Helge Wedel
Knap en milion lyder budgettet for den tilbygning til vinterbadernes blå hus, der om få uger ventes færdigbygget og klar til brug. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinterbadere større for en lille million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinterbadere større for en lille million
Slagelse - 24. januar 2020 kl. 08:29

Økonomiudvalget anbefaler byrådet at sige ja til, at Storebælt Vinterbadere midlertidig får lov at låne 200.000 kroner, som de har ansøgt om i forbindelse med, at de har udvidet deres klubhus med et møde- og kursuslokale for enden af Quistgaardsvej i Korsør.

Byggeriet gik i gang i maj 2019 og ventes færdigt i februar 2020. Samlet koster det 920.00 kroner. Pengene er skaffet via forskellige fonde og institutioner, ligesom vinterbadeklubben selv har betalt de 300.000 kroner. Fra LAG (landudvikling), Lokale og anlægsfonden, Veluxfonden, DGI, og Slagelse kommune er der skaffet i alt 570.000 kr., mens Aarhus vinterbadere har ydet et lån på 50.000 kroner.

LAG har via Erhvervsstyrelsen bevilget et tilskud på 200.000 kr. Men på den betingelse, at tilskuddet først kan udbetales, når projektet er færdigt med et godkendt projektregnskab. Foreningen har derfor behov for et midlertidigt lån på 200.000 kroner, hvilket der altså heller ingen problemer er i.

Storebælt Vinterbadere har tidligere fået bevilget et lån på 185.000 kr. i forbindelse med etablering af deres sauna i 2016. Dette lå er tilbagebetalt til kommunekassen.

hewe

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk