16. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villum: Planer nok - nu skal vi i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villum: Planer nok - nu skal vi i gang
Slagelse - 06. december 2018 kl. 09:26
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i august besluttede politikerne i erhvervs- og teknikudvalget, at sælge et mindre jordareal ved Halsskov Havn til brug for boligbyggeri. Arealet er en del af det store samlede område, hvor det oprindeligt var planen at opføre »Kanalbyen«. Derfor var en ny lokalplan ikke nødvendig, før der kunne bygges boliger.

Solgt eller udbudt for den sags skyld er arealet endnu ikke her fire måneder efter beslutningen om at sælge. I stedet var der på mødet i erhvervs- og teknikudvalget forleden en længere sagsfremstilling fra administrationen med oplysning om, at man var gået i gang med at udarbejde en visionsplan for hele området, der tidligere var udlagt til »Kanalbyen«. Planen ventes færdig i næste måned, hvorfor forslaget lød, at man ventede med at sælge til visionerne var udkommet med tegninger og beskrivelser.

Men nej - salget af det mindre areal på cirka 10.000 m2 længst mod syd mod Revvej til boligbebyggelse skal fortsætte, lød politikernes beslutning.

- Der ligger i forvejen tilstrækkelig med undersøgelser og planvisioner for området, som betyder, at der er et godt grundlag for at gå i gang med en etapevis udbygning med boliger, siger Villum Christensen (LA), der er formand for erhvervs- og teknikudvalget.

I den kommende visionsplan for det samlede område på omkrimg 66.000 m2 indgår også en analyse af, hvilke type boliger, der er behov på. Der ønskes ligeledes en markant arkitektur, der kan ses fra Storebætsbroen.

Egentlige parcelhuse og villaer er valgt fra.

I stedet planlægges der i første omgang omkring 100 boliger bestående af 80 procent små og mellemstore lejligheder på 50-110 m2 og 20 procent store lejligheder på gennemsnitlig 125 m2 og rækkehuse med et gennemsnitligt boligareal på 115 m2.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk