21. oktober 2020
Politiet afspærrede et område nær Ølby Station i Køge tirsdag aften og natten til onsdag efter et skyderi, hvor en 17-årig dreng blev ramt af skud. (Arkivfoto)
Politiet afspærrede et område nær Ølby Station i Køge tirsdag aften og natten til onsdag efter et skyderi, hvor en 17-årig dreng blev ramt af skud. (Arkivfoto)
Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ville hævne brudt forlovelse: Forsmået ekskæreste skjuler sig fortsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ville hævne brudt forlovelse: Forsmået ekskæreste skjuler sig fortsat
Opdateret 22. januar 2020 kl. 15:42
Slagelse - 16. januar 2020 kl. 13:37

Politiet er fortsat på jagt efter den mand, der menes at være ham, der trak i trådene i forbindelse med et blodigt overfald på en kvindes familie i Byskov Allé den 1. juni.

arrow Læs også: Brutalt hævntogt koster 20-årig knap to års fængsel

Sjællandske skriver torsdag, at en 20-årig mand tiltales for sin medvirken i hævntogtet ved Retten i Næstved på mandag, mens ham, det hele drejer sig om, fortsat skjuler sig.

Der er tale om en libanesisk, 29-årig mand, der ifølge efterretninger befinder sig i Libanon og siden 2011 ydermere har været internationalt efterlyst for et brutalt overfald og et drab. Det er samtidig ham, en ung kvinde i Slagelse tillod sig at bryde forlovelsen med i 2018, hvilket tilsyneladende krænkede hans ære.

Han mistænkes ydermere for at stå bag et drabsforsøg på en 26-årig mand, der for ni år siden blev stukket med en kniv og skudt med en maskinpistol i bagerforretningen »Ali's Bageri« i Heimdalsgade i København.

Han forbindes samtidig til drabet på en 19-årig mand, der blev skudt få måneder forinden.

- Vi vil fortsat meget gerne have fat i ham, og vi er så godt som sikre på, at han befinder sig i Libanon. Men myndighederne dernede vil ikke hjælpe til, siger specialanklager Mariam Khalil, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der forefindes diger dokumentation for de opkald, der er foretaget mellem Libanon og voldsmændene i sagen fra Byskov Allé. Også til familien til ekskæresten har han angiveligt sendt tusindvis af sms'er fra sit libanesiske skjul.

arrow Byskov Allé-sagen afgjort: Hævntogt koster flere års fængsel
09. april 2019 kl. 18:03 Opdateret: kl. 18:47
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk