20. juni 2019
Tom Stysiek politikommissær i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi går meget gerne i dialog med Business Slagelse. Arkivfoto
Tom Stysiek politikommissær i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi går meget gerne i dialog med Business Slagelse. Arkivfoto
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil butikstyverier til livs: Politiet tager imod invitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil butikstyverier til livs: Politiet tager imod invitation
Opdateret 16. januar 2019 kl. 08:54
Slagelse - 16. januar 2019 kl. 07:00
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi vil gerne invitere politiet med til vores næste møde til en dialog om de problemer, som butikkerne lige nu oplever med butikstyve.

arrow Læs også: Deling af tyveribillede kan koste butiksejer endnu en bøde

Sådan lød invitationen fra koordinatoren i Business Slagelse, Helle Madsen, til lokalpolitiet i Slagelse i Sjællandske i går.

Erhvervsforeningen hører fra flere butikker, at der er problemer med butikstyve, og de drøfter derfor muligheder som et vagtværn og et internt kommunikationssystem.

Business Slagelse vil ligeledes i dialog med lokalpolitiet, og den invitation tager de imod hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Selvfølgelig vil vi gerne tage imod en invitation fra Business Slagelse, så vi kan tage en dialog om, hvad butikkerne oplever i bymidten, vi er altid meget villige til at gå i dialog, fortæller politikommissær i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Tom Stysiek.

Trods meldingen fra Business Slagelse og en butiksejer, Christina fra Conept i Slagelse, er det ikke Tom Stysieks opfattelse, at der er sket en reel stigning af butikstyverier i Slagelse.

Han er dog hurtig til at uddybe, at han ikke baserer sit udsagn på statistikker, men hvad der lander på hans bord.

Nu fortæller erhvervsforeningen, at der er reelle problemer i bymidten. Har I nok fokus på det område?

- Vi mener, at vi er synlige, og vi jævnligt patruljerer i midtbyen, fordi det har en præventiv effekt, men vi har ikke specielt fokus på butikstyveri lige nu. Nu kan jeg kun udtale mig på baggrund af det, der lander på mit bord, men det er ikke vores opfattelse, at der er sket en stigning af anmeldelser af butikstyverier, fortæller politikommissær i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Tom stysiek

Politikommisæren forklarer, at de typisk ikke kan gøre mere end at udstikke en bøde og eskortere butikstyven ud af butikken, hvis der er tale om simpelt butikstyveri.

I går skrev Sjællandske, at indhaveren af Concept står til at få en bøde på 5000 kroner for at dele et billede på Facebook af to tyve.

arrow Ejer får bøde for at dele tyveribillede på Facebook
15. januar 2019 kl. 10:25 Opdateret: kl. 10:26
arrow Erhvervsforening til kamp mod butikstyverier i Slagelse
15. januar 2019 kl. 06:30 Opdateret: kl. 09:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk