16. oktober 2021
Domsmandsretten i Næstved tager i dag stilling til, om den tidligere, ledende medarbejder på Slagelse Sygehus er skyldig i anklagerne om voldtægt af en reservelæge. Foto: Jan Jensen
Domsmandsretten i Næstved tager i dag stilling til, om den tidligere, ledende medarbejder på Slagelse Sygehus er skyldig i anklagerne om voldtægt af en reservelæge. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vidner bekræfter: Tidligere leder voldtog kvindelig læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vidner bekræfter: Tidligere leder voldtog kvindelig læge
Opdateret 10. januar 2017 kl. 12:47
Slagelse - 10. januar 2017 kl. 06:00
Af Camilla Adams

Mandag startede retssagen mod en tidligere ledende medarbejder på Slagelse Sygehus, som er anklaget for at have voldtaget en kvindelig reservelæge flere gange.

arrow Læs også: 41-årig går fri i sag om voldtægt på sygehus

Anklageren havde i alt kaldt tre vidner ind, og de lagde ikke skjul på, at de tror på den forurettede kvindelige reservelæges udsagn.

Det var tiltalte, som først satte sig i vidneskranken, for at fortælle sin side af historien. Ifølge ham var forholdet til den forurettede reservelæge både fortroligt, venskabeligt og gensidigt. Han forklarede, hvordan reservelægen flere gange selv havde henvendt sig til ham, og hvordan hun selv utvetydigt havde lagt op til seksuelt samvær mellem dem.

Den forurettede kvinde var mandag i Retten i Næstved så påvirket af situationen, at hun bad om at få lov til at komme med sin vidneforklaring for lukkede døre og endda også med tiltalte i et andet rum, så hun ikke skulle tale foran ham, hvorfor hendes udsagn ikke kendes.

Derimod var der rigelig af mulighed for at lytte med, både da forurettedes ægtemand, en tidligere sygeplejerske på sygehuset samt en læge på samme afdeling som forurettede på skift satte sig foran mikrofonen i vidneskranken.

Her bekræftede de tre vidner, at tiltalte leders opførsel over for den kvindelige reservelæge har været grov i fagligt henseende, og at der ikke var grund til at betvivle forurettedes forklaring om, at den tidligere leder flere gange har voldtaget og krænket hende.

Sagen afgøres i retten tirsdag.

Info til læseren

Retten har nedlagt navneforbud i denne sag, hvilket betyder, at vi hverken må nævne tiltaltes navn, stilling eller bopæl.

arrow Leder idømmes tre år for voldtægt
10. januar 2017 kl. 12:23 Opdateret: kl. 21:42
arrow Voldtægtsanklaget leder: Forhold til læge var gensidigt
09. januar 2017 kl. 11:46 Opdateret: kl. 07:27
arrow Voldtægtssag: Ingen tegn på kærlighedsforhold
05. januar 2017 kl. 08:00 Opdateret: kl. 06:35
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk