24. januar 2019
Trine Dyrlund, i midten, er her flankeret af kvinderne bag Børneloppen i Valby, Johanna Kiel Nielsen, til venstre, og Sofie Brandt. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Trine Dyrlund, i midten, er her flankeret af kvinderne bag Børneloppen i Valby, Johanna Kiel Nielsen, til venstre, og Sofie Brandt. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Mylder i Børneloppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Mylder i Børneloppen
Slagelse - 12. februar 2018 kl. 09:42
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det myldrede med forældre og børn på udkig efter brugt børnetøj, legetøj, barnevogne, og hvad der ellers hører til de meget unge år, da Børneloppen åbnede i Slagelse.

I dagens anledning var Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt med til at ekspedere. Det er de to kvinder, som med stor succes driver Børneloppen i Valby, som den i Slagelse er en franchise-afdeling af. Johanna stammer fra Finland, hvor der findes omkring 400 loppesupermarkeder med børneudstyr.

Lokale 44-årige Trine Dyrlund (med børn på ni og 12 år) har tidligere drevet flere, forskellige forretninger, og sidste efterår hørte hun, at Johanna og Sofie søgte franchisetagere.

- Så kørte jeg derind i november, og spurgte, om jeg ikke kunne åbne en i Slagelse. Jo, det kan da godt være, svarede de i første, fortæller Trine.

I store dele af december var hun i butikken i Valby for at blive dus med konceptet, hvor folk med børneting, som deres egne børn ikke længere har brug for, sætter deres ting til salg til faste priser, som forretningen så sælger for dem.

En af de mange kunder på åbningsdagen i Slagelse var højgravide Maria Ringsmose, Slagelse.

- Jeg er her mest af nysgerrighed. Jeg mangler jo ikke noget, når jeg har en datter på fire år, men jeg har en dreng i maven, som skulle have været her i torsdags, fortalte Maria, og roste konceptet:

- Det er godt, at det kun er børneting, der er samlet her. Jeg køber i det hele taget meget brugt, og afleverer også noget til Mødrehjælpen, og når vi er færdige med nummer to, kommer jeg nok også til at sælge noget her.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk