27. maj 2020
Både 2.hf?ere og 3.g?ere fremførte fredag aften dansetrin under Les Lanciers fest på Slagelse Gymnasium. Det havde krævet mange timers forberedelse, men var til stor glæde for de fremmødte. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Både 2.hf?ere og 3.g?ere fremførte fredag aften dansetrin under Les Lanciers fest på Slagelse Gymnasium. Det havde krævet mange timers forberedelse, men var til stor glæde for de fremmødte. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Les Lanciers på gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Les Lanciers på gymnasiet
Slagelse - 23. februar 2019 kl. 06:07
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gulvet med de firkantede marmorfliser i brune nuancer blev første gang betrådt for henholdsvis to og tre år siden. Dengang startede samtlige 2.hf'ere og 3.g'ere som elev på Slagelse Gymnasium.

Fredag aften var dog anderledes for de fleste, da laksko og høje hæle strøg over gulvet i indlærte - næsten svævende - trin: Nemlig til lancier.

Klokken 18 løb den årlige Les Lanciers fest på Slagelse Gymnasium af stablen. Og her havde alle elever ganske traditionsrigt byttet skoletasker og cowboybukser ud med glamourøse gallakjoler og stive smokings.

- I har trænet i flere uger og brugt timer både i skoletiden og lidt udenfor skoletiden på at øve jer. Både i indmarch og lancier. Det kræver tålmodighed at lære så mange dansetrin - specielt når man ikke er trænet i at danse, sådan som jeg tænker, at mange af jer ikke er, forklarede skolens rektor, Lotte Büchert, under sin velkomst.

I løbet af Les Lanciers festen blev der danset den velkendte kvadrilledans med i alt 52 kvadriller, som eleverne havde lært af undervisere fra skolen.

Efter eleverne havde fremvist deres dans, kunne forældre og venner selv forsøge sig på dansegulvet, ligesom elever fra 1.hf og 2.g var inviteret senere på aftenen til den efterfølgende fest.

Se selv, om der er en, du kender, i billedeserien her.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk