13. juni 2021
Cirkus Arenas tre elefanter lod sig fredag formiddag spule til af et par frivillige brandmænd foran et mindre børnetungt publikum.
gallery icon

Se billedserie

Cirkus Arenas tre elefanter lod sig fredag formiddag spule til af et par frivillige brandmænd foran et mindre børnetungt publikum.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: 3000 liter var nok for elefanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: 3000 liter var nok for elefanter
Opdateret 16. august 2015 kl. 11:32
Slagelse - 14. august 2015 kl. 20:38
Af Nikolaj Bech Petersen

Elefanter har også brug for et bad - især i sommervarmen. Men det er ikke altid, at solen bager nok, til at Cirkus Arenas tre elefanter kommer trampende, når de ser en vandslange. Fredag var en af de dage.

For hvor Cirkus Arenas yngste elefant, Jenny, nød hvert et sekund, var Lara og især Djungla mere interesserede i at spise.

Formentlig fordi en solid blæst i forvejen kølede godt på de store elefantkroppe.

Derfor måtte Benløse Frivillige Brandværn, der var mødt op med to frivillige brandmænd og ikke mindst 8000 liter vand, vende hjem med over halvt fuld tank.

Lara rullede rundt

Elefanterne stod hele tiden i god afstand til de børnehaver, dagplejere og enkelte børnefamilier, der havde taget imod Cirkus Arenas åbne invitation og derfor var dukket op for at se elefanterne blive vasket - omgivet af den lille cirkusverden.

Og selv om elefanten Lara undervejs gav publikum en ekstra oplevelse, da hun kort efter at være blevet spulet godt til af brandslangen valgte at rulle rundt i græsset til stor fascination for de mange børn, var det udelukkende folk udefra, der kiggede med.

Cirkuspersonalet havde ganske enkelt for travlt med at gøre klar til fredag aftens forestilling på hjørnet på Valbyvej og Elmedalsvej.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk