19. oktober 2018
Mens man i BoligKorsør har en nul-tolerance for kriminalitet, ser det ud til, at man ikke er lige så kompromisløse i Ringparken.
gallery icon

Se billedserie

Mens man i BoligKorsør har en nul-tolerance for kriminalitet, ser det ud til, at man ikke er lige så kompromisløse i Ringparken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vicevært truet efter fund af narko nær legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vicevært truet efter fund af narko nær legeplads
Slagelse - 20. oktober 2017 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vicevært er nu sygemeldt, efter han har været udsat for grove trusler af en 22-årig mand fra Ringparken. Truslerne, som blev fremsat tidligere i denne uge, gik både på viceværten selv, som blev truet med tæsk - ligesom viceværtens kone »ville blive voldtaget«.

arrow Læs også: Dømt for at true og afpresse vicevært: Vil smide 22-årig ud for altid

Hele balladen startede mandag, hvor viceværten fandt en mystisk pakke nær en legeplads i Ringparken. Da han så nærmere efter, viste det sig, at indholdet var narkotika - nærmere bestemt 20 gram heroin.

Tilfældigvis kom der en politipatrulje forbi omtrent samtidig, og viceværten signalerede til betjentene, at de skulle standse. Han viste betjentene pakken, som blev taget med på politistationen til nærmere analyse.

Hvem der har lagt pakken med heroin nær legepladsen, vides ikke, men alt peger på den 22-årige mand, som nu er blevet varetægtsfængslet.

I hvert fald var der ham, som senere kontaktede viceværten - de to kender hinanden i forvejen - og den 22-årige fortalte ham, at han - den 22-årige - »nu skyldte rockerne en masse penge for heroinen« og at »de nok ville klippe fingrene af ham«, hvis han ikke betalte. Derfor forlangte den 22-årige, at viceværten skulle betale halvdelen af et pengebeløb, som ikke er blevet offentliggjort.

Det havde viceværten dog ingen intentioner om at gøre, og det gjorde den 22-årige meget ophidset. Ved flere lejligheder skulle han have opsøgt viceværten og truet ham - og også viceværtens kone. »Jeg smadrer dig - og voldtager din kone«, skulle han angiveligt have sagt.

Politiet havde imens fundet frem til den 22-årige, som i øvrigt har et længere synderegister bag sig: Ifølge anklagerfuldmægtig Stefan Kristensen har den 22-årige tre domme bag sig fra lignende sager, og han blev løsladt fra den sidste dom i maj måned i år. Han blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet - foreløbig frem til den 8. november. Han nægter sig skyldig.

arrow Trusler mod vicevært: 22-årig får syv måneders fængsel
09. januar 2018 kl. 15:48 Opdateret: kl. 16:15
arrow 22-årig i retten for at true vicevært med tæsk og voldtægt
09. januar 2018 kl. 06:30 Opdateret: kl. 08:32
arrow 22-årig vil ryge ud af bolig efter dom
21. oktober 2017 kl. 05:58 Opdateret: kl. 20:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk