17. september 2019
26 veteranbiler, de fleste beskidte og i dårlig stand, blev tidligere på året fundet i en lade i Boeslunde. 3. november skal bilerne på auktion. Foto: Hans Pedersen
gallery icon

Se billedserie

26 veteranbiler, de fleste beskidte og i dårlig stand, blev tidligere på året fundet i en lade i Boeslunde. 3. november skal bilerne på auktion. Foto: Hans Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veteranbilfund er formentlig mange penge værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veteranbilfund er formentlig mange penge værd
Opdateret 24. oktober 2015 kl. 10:29
Slagelse - 23. oktober 2015 kl. 10:54
Af Nikolaj Bech Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en lade i Boeslunde fik mus og rotter lov at kravle rundt mellem adskillige veteranbiler i op mod 30 år, mens et centimeter højt lag støv langsomt lagde sig på ovenpå kølere og tage.

arrow Læs også: Succes med at sælge sjældne veteranbiler

Alligevel vil de 26 veteranbiler fra 1920'erne og opefter formentlig indbringe boet efter den afdøde slagelseaner, der ejede både biler og lade, en klækkelig sum.

- Jeg tror, bilerne får en gennemsnitspris på 20.000 kroner. Og så er der en enkelt, der nok løber op i 70.000, siger veteranbilentuasiaten Hans Pedersen, der beskriver de fleste af bilerne som værende i dårlig stand.

Han vurderer veteranbiler for Campen Auktioner, der har til opgave at afhænde Boeslunde-fundet. I den forbindelse var han også med, da ladedøren gik op.

- Der var tale om nogenlunde almindelige biler. De traditionelle Ford A'er og sådan noget. Ikke nogle Ferrari'er, Bugatti'er eller noget i den stil. Almindelige hverdagsbiler fra de gode gamle dage, fortæller Hans Pedersen, der på grund af den trange plads måtte kravle rundt i den beskidte lade for at få et overblik.

Tilbage til fortiden.

Posted by SN.dk on Friday, October 23, 2015
arrow Derfor står veteranbiler i Randers
22. oktober 2015 kl. 08:56 Opdateret: kl. 13:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk