3. august 2020
På sin motorcross vil Alex Porsing kendt fra »Danmark har talent« lørdag optræde med verdenens første FMX-show siden udbruddet af coronavirus. Det sker i Cirkusland i Slagelse.
På sin motorcross vil Alex Porsing kendt fra »Danmark har talent« lørdag optræde med verdenens første FMX-show siden udbruddet af coronavirus. Det sker i Cirkusland i Slagelse.
Foto: PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdens første freestyle motorcross-show efter corona i dansk by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdens første freestyle motorcross-show efter corona i dansk by

Slagelse er vært, når verdens første freestyle motorcross-show siden coronakrisen kommer til Danmark. Alex Porsing kendt fra »Danmark har talent« optræder.

Slagelse - 15. juli 2020 kl. 10:14
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag stiger adrenalinen blandt publikum med sikkerhed i Cirkusland i Slagelse.

På sin motorcross vil Alex Porsing kendt fra »Danmark har talent« nemlig optræde med verdens første FMX-show siden udbruddet af coronavirus.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

FMX er en forkortelse af Freestyle Motocross, som er en ekstremsport, der for det meste foregår i luften.

Alex Porsing, der kommer fra Herning, er således kendt som den vovemodige freestyle-motocross-artist, der i 2019 vandt »Danmark Har Talent« på TV2.

Lige nu er han også aktuel i sin egen tv-serie »Drengerøv i verdensklasse« på Dplay.

Klar med nye tricks

I år skulle Alex Porsing og hans FMX-team desuden have rejst rundt med Cirkus Arena, men på grund af udbruddet af coronavirus bliver det først til næste år i 2021, at teamet skal prøve kræfter med cirkuslivet.

Til gengæld er det blevet muligt i samarbejde med Cirkusland i Slagelse at præsentere Alex Porsing i det første FMX-show i verden, siden coronakrisen startede. Fra scenen - og i luften - vil Alex Porsing derfor kunne opleves udføre rampe-stunts og backflips på sin flyvende motocross.

»Det bliver vildt«, slår motorcross-artisten fast.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Billede

Showet med Alex Porsing kaldes af parkchefen for Cirkusland, Suzanne Berdino, »et scoop«.


- Jeg har holdt mig i gang under corona-lockdown og brugt tiden på at træne nye tricks, så jeg er varm og klar til at komme i gang. Jeg glæder mig over, at det kan lykkes at optræde med FMX i Cirkusland, og at jeg kan gå forrest for branchen med det første FMX-show i verden, efter coronakrisen startede, siger Alex Porsing.

Ifølge pressemeddelelsen glæder også parkchefen for Cirkusland, Suzanne Berdino, sig til showet.

»Et scoop«

- Det er noget af et scoop, at Alex Porsing skal lave FMX-freestyle i Cirkusland. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen og forventer, at der kommer mange gæster for at se Alex' imponerende evner på motocross, forklarer hun og peger på, at alle retningslinjer som følge af coronavirus vil bliver overholdt.

- Cirkusland er heldigvis stort, så det er muligt at holde den fornødne afstand ift. retningslinjerne om COVID-19, ligesom vi har indført forskellige tiltag i forbindelse med parkens almindelige forlystelser og aktiviteter denne sommer, forklarer parkchefen.

FMX-showet finder sted lørdag den 18. juli kl. 15.30. Entrepris vil være 129 kroner per person og giver også adgang til parkens andre aktiviteter, hvis man ankommer tidligere.

Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk