20. april 2019
I loftet ses de ventilationshuller, der ifølge Aldis vicediektør skulle give en dejlig sval butik, selv om butikken ikke er forsynet med decideret aircondition. Foto: Helge Wedel
I loftet ses de ventilationshuller, der ifølge Aldis vicediektør skulle give en dejlig sval butik, selv om butikken ikke er forsynet med decideret aircondition. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ventilation køler Aldi-butik uden aircondition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ventilation køler Aldi-butik uden aircondition
Slagelse - 10. august 2018 kl. 09:41
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aldi åbner i morgen lørdag sin ombyggede butik på Tårnborgvej i Korsør. Sjællandske ar nu fået svar på, om den nye butik er uden aircondition - og om alle Aldis butikker er det, da mange konkurrenter i den aktuelle hede sommer grundet aircondition er behageligt kølige at handle ind i, mens der i den grundet ombygning lukkede Aldi onsdag i Korsør var særdeles varmt.

- Det er korrekt, at vi ikke har airconditions-anlæg i vores butikker. Under normale omstændigheder er det heller ikke nødvendigt, siger Thomas Hedegaard Bang til Sjællandske. Han er vicedirektør hos Aldi og ansvarlig for marketing og kommunikation.

Han oplyser, at Aldi i alle nye butikke indsætter ventilationsanlæg, der genanvender kulden/varmen i butikken.

- Ventilationsanlægget i Korsør bør gøre butikken dejlig sval, så snart butikken åbner og alle kølerne i butikken kører, hvilket de ikke gjorde onsdag, siger Thomas Hedegaard Bang.

Han understreger, at Aldi altid vil beswtræbe sig på at give kunderne nogle behagelige omgivelser at handle ind i. Han tør dog ikke sige, om kunderne ligefrem vælger indkøbssted efter butikkernes aktuelle temperatur.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk