22. oktober 2021
Venstre åbner valglokale på Gl. Torv i uge 43. Der vil være åbent hver dag - som udgangspunkt - frem mod valget. På billedet er det gruppeformand Knud Vincents og borgmester Stén Knuth.
Venstre åbner valglokale på Gl. Torv i uge 43. Der vil være åbent hver dag - som udgangspunkt - frem mod valget. På billedet er det gruppeformand Knud Vincents og borgmester Stén Knuth.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre satser på bymidten igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre satser på bymidten igen
Slagelse - 17. oktober 2017 kl. 07:00

Synlighed er ikke kun debatter og omtale i dagspressen. Der skal mere til. Venstre i Slagelse har derfor igen valgt at leje sig ind i bymidten, hvor det ved dette kommunalvalg er på Gl. Torv, det sker. For fire år siden var det på en førstesal på Schweizerpladsen.

I den tidligere Expert-forretning, som egentlig har stået tom det meste af tiden siden lukningen af elektronikbutikken - med et par korttidslejere undervejs - vil der i denne valganledning både være rum for voksne og børn.

- Bagerst i lokalet vil der være noget sjov for børnene, siger Knud Vincents, Venstres gruppeformand, som ser frem til uge 43, hvor lokalet står helt klar til valgbrug.

Hils på kandidaten
Ifølge gruppeformanden vil lokalet være bemandet, idet der på skift vil være kandidater til stede.

Og med det faktum in mente, at Venstre Slagelse stiller med den længste kandidatliste på Sjælland, i alt 30 til byrådet og yderligere fire til regionsrådet, vil der med al sandsynlighed være personer at træffe på adressen, næsten uanset hvornår man måtte komme.

Derudover vil lokalet blive udsmykket. Frivillige har allerede været i gang, og i weekenden var det penslerne, der blev svinget. Blandt andet vil samtlige kandidaters plakater være oppe, mens også politiske ståsteder og ønsker vil pryde rummet.

Samtidig vil der være en helt speciel tavle til ønsker og forslag fra borgerne.

- De kan hænges op på væggen, hvis man har et eller andet, man vil foreslå eller ønske, siger han.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk