26. september 2020
Hanne Nörskau Jensen i godt humør på vandreturen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Hanne Nörskau Jensen i godt humør på vandreturen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandring giver Hanne noget særligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandring giver Hanne noget særligt
Slagelse - 06. marts 2018 kl. 07:00
Af Arne Svendsen

- At vandre giver mig noget, som jeg ikke kan få på andre måder. Det er bare så fedt, og jeg håber da på, at jeg på en eller anden måde kan komme til at leve af det. Måske dog kun som deltidsjob.

Det siger 36-årige Hanne Nörskau Jensen, der bor i en lejlighed i Smedegade sammen med kæresten Brian, der er korporal på Gardehusarkasernen.

Han er en del væk på øvelser, og det samme har Hanne været på det seneste. Siden efteråret har hun nemlig i flere etaper gennemført en vandring på hele 670 kilometer ned langs vestkysten.

De sidste cirka 170 kilometer har hun gået her fra midten af februar til starten af marts, hvor hun gik langs kysten fra Esbjerg til grænsen. Blandt andet med afstikkere til øerne Rømø og Mandø.

- Det var rigtig koldt og en stor udfordring, men det var også rigtig fedt, fortæller Hanne, der har sit eget telt med, som hun slår op i haven hos folk hun laver aftale med om det.

Hanne er vokset op i Vestjylland, mellem Skjern og Ringkøbing, og hun er meget fascineret af Vesterhavet.

Hun kom til Slagelse for tre år siden i forbindelse med, at hun var i praktik i virksomheden Cotes som et led i sin uddannelse som teknisk designer på fremstillings og produktionslinjen.

Efter endt uddannelse var der dog ikke lige noget job, og bortset fra nogle måneder som ansat på børneinstitutionen Skovbrynet i Sørbymagle har hun været ledig det sidste godt et års tid.

En vandretur på 20 kilometer ved København gav hende smag for vandre-livet, og sidste år begav hun sig så ud på den lange tur i flere etaper.

Undervejs skriver hun dagbog, som kan følges på hendes blog #hannahincolors.

Efter turen langs vestkysten håber Hanne nu at kunne begive sig ud på camønoen på Møn. Og desuden håber hun på at kunne få en form for levevej, måske kun på deltid, med at arrangere vandreture i Slagelse-området og holde foredrag.

- Jeg har allerede talt med Slagelse Erhvervscenter om at starte med at arrangere vandreture, og sidder også og kigger på nogle ruter, der alle skal starte fra stationen, siger Hanne, der har omkring 1700 følgere til sin blog på nettet.

Hun er overrasket over den gavmildhed hun møder, både på sine vandreture og fra folk, der følger hende på nettet.

Også på den mere professionelle side er der blevet lagt mærke til hendes vandre-aktivitet, idet Spejdersport sponserer en stor del af hendes udstyr.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk