20. september 2020
Emilie Meng sagen Regnemark Bakke 13
Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvist om der i dag er nogen sigtede i Emilie Meng-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvist om der i dag er nogen sigtede i Emilie Meng-sagen
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 05:54
Slagelse - 08. oktober 2019 kl. 05:23
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Juleaftensdag er det tre år siden, at liget af den dræbte Emilie Meng blev fundet i en sø ved Regnemarks Bakke ved Borup, efter hun siden 10. juli samme år som 17-årig forsvandt fra Korsør Station en tidlig morgen.

Her var Emilie Meng ked af det efter en sms fra kæresten. Ifølge hendes bedste veninde havde hun derfor ikke lyst til at være social længere og ville i stedet gå alene hjem ad stien, som hun så ofte før havde gjort. I aften sender DR1 den første af tre dokumentarudsendelser om den uopklarede drabssag.

I den anledning har Sjællandske kontaktet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er det ikke længere politi- inspektør Kim Kliver eller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der udtaler sig om Emilie Meng-sagen. I stedet er det nu den øverste chef, fungerende politidirektør Lars Harvest.

arrow Læs også: Seriedrabstiltalte mænd havde forhold til hinanden

Sjællandske spørger, om der i dag er nogen sigtede i Emilie Meng-sagen, efter at have henvist til de to mænd på 34 og 42 år, der i år er fængslet og sigtet for drabene på den 68-årige møntsamler Kiehn Georg Andersen den 21. april i hans hus på Kalundborgvej i Ruds Vedby og den 80-årige Poul Frank Jørgensen den 16. juni i hans barndomshjem på Slagelse Landevej mellem Vemmelev og Korsør.

Det lidt kryptiske svar fra den fungerende politidirektør lyder:

- Det ønsker jeg ikke at oplyse i øjeblikket.

- Så ingen er sigtet i Emilie Meng-sagen?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Lars Harvest, der samtidig understreger, at sagen fortsat efterforskes, ligesom politiet har et stort håb om, at den opklares.

Som tidligere omtalt i Sjællandske har familiekilder til den 42-årige fængslede oplyst, at både han og hans mor har haft lyse Hyundai-biler. I juni 2017 efterlyste politiet ejere af en formentlig hvid Hyundai personbil, som var fanget på overvågningsbilleder på Korsør Station, den søndag morgen Emilie Meng sidst blev set i live.

arrow Politi aflyttede formodede mordere inden drab nummer to
11. august 2020 kl. 11:42 Opdateret: kl. 12:31
arrow Tiltale: Bankede mand til døde og skar halsen over på en anden
19. juni 2020 kl. 05:59 Opdateret: kl. 07:09
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk