7. maj 2021
Efter mange måneders nedlukning er der fra kl. 05.30 torsdag den 6. maj atter adgang til svømmehallen med coronapas. Foto: Helge Wedel
Efter mange måneders nedlukning er der fra kl. 05.30 torsdag den 6. maj atter adgang til svømmehallen med coronapas. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Usikkerhed om åbning af svømmehaller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usikkerhed om åbning af svømmehaller

Første del af tirsdagen bød på usikkerhed om genåbningen af svømmehaller for offentlig svømning fra torsdag den 6. maj.

Slagelse - 04. maj 2021 kl. 15:57
Af Helge Wedel

Teamlederne både i Slagelse og Korsør meldte fra morgenstunden klar til åbning med coronapas og maksimalt 25 gæster af gangen.

Men Puk Kirkeskov Hvistendal, konst. leder af kommunens afdeling for idræt, fritid og faciliteter fastholdt frem til klokken cirka 14, at åbning først kunne ske fra den 21. maj.

- Vi har ikke fået anden besked, men jeg medgiver, at den udsendte formulering om den fremrykkede genåbning godt kan tolkes til også at omfatte svømmehallerne, forklarede Puk Kirkeskov Hvistendal, da Sjællandske efterlyste argumenter for, hvorfor fitness-centre kunne åbne, hvis ikke svømmehaller kunne.

Formuleringen lød:
»Indendørs idræt for personer over 18 år med coronapas og et forsamlingsloft, der følger det indendørs forsamlingsforbud. Dog åbnes alene for ikke-kontaktsport for personer over 18 år og under 70 år.«

Gummibånd

Først på eftermiddagen tirsdag bekræftede kulturministeriet, at den fremrykkede genåbning også omfattede offentlig svømning i landets svømmehaller.

Forventningen er, at der bliver størst søgning til svømmehallen i Slagelse. Her bliver derfor udleveret gummibånd, så det hele tiden sikres, at der højest er 25 gæster i hallen.

Både i Korsør og Slagelse åbnes der for offentlig morgensvømning torsdag 6. maj klokken 05.30.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk