22. oktober 2018
Salg af narko og hash er massivt i Slagelse Kommune, lyder vurderingen. Selv blandt de helt unge er hashrygning udbredt.
Salg af narko og hash er massivt i Slagelse Kommune, lyder vurderingen. Selv blandt de helt unge er hashrygning udbredt.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unges hashrygning er eksploderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unges hashrygning er eksploderet
Slagelse - 07. december 2017 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landstendens præger også Slagelse Kommune, når talen falder på unges brug af hash og stoffer.

arrow Læs også: Salg af narko som aldrig før: Restauratører siger fra

Det fortæller Brian Sørensen, SSP-konsulent i Slagelse Kommune, som mener, at det primært er forbruget og salget af hash, der er eksploderet. Måske grundet tilgængeligheden. Det er ganske let at få adgang til, uddyber han over for Sjællandske.

- Spørger man de unge selv, peger de fleste på internettet. Det er den store synder her. Det er blevet sådan, at vil du have hash, så får du det, siger han og slår fast, at handlen ikke blot foregår et enkelt sted.

- Stofferne er blevet usandsynligt nemme at få fat på. Søger du på Google, får du tusindvis af hits, og der er ikke mere hashsalg i Ringparken end i andre dele af byen. Handlen foregår alle steder, siger Brian Sørensen, som bakkes op af Benjamin Erichsen fra Korsør.

Han er en del af Natteravnene i kystbyen og kender en del til nattelivet qua sin rolle. Han fortæller, at der er stoffer og hash overalt - også i Korsør.

- Og faktisk handler det også om unge, der er helt ned omkring 10-12 år gamle. Der render folk rundt og tjener kassen på det salg, siger Benjamin Erichsen, som tilføjer, at det starter med vandpiben og ender med hashrygning på gader og stræder.

Det samme er tilsyneladende tilfældet i Slagelse, hvor salget angiveligt foregår på skoler og uddannelsesinstitutioner.

- Det er ikke i orden, og forældre bør kigge deres unger i øjnene. Ellers bliver de en del af en helt ny generation af ballademagere, frygter Benjamin Erichsen.

arrow Politi jagter bagmænd: Massivt salg af narko i nattelivet
07. december 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 10:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk