22. oktober 2021
Ukendte gerningsmænd har her til aften - torsdag - sat ild til noget affald lige foran moskéen på Smidstrupvej, som for tiden er under opbygning. Foto: Dennis Lægteskov
Ukendte gerningsmænd har her til aften - torsdag - sat ild til noget affald lige foran moskéen på Smidstrupvej, som for tiden er under opbygning. Foto: Dennis Lægteskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ukendte brandstiftere sætter ild til moské

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendte brandstiftere sætter ild til moské
Opdateret 30. oktober 2015 kl. 13:47
Slagelse - 29. oktober 2015 kl. 20:04
Af Carsten Lysdal

Brandvæsen og politi måtte torsdag aften rykke ud til Smidstrupvej 4 i Skælskør, hvor ukendte gerningsmænd havde placeret papir og affald opad fordøren og dernæst sat ild til moskéen, som Sjællandske har beskrevet de seneste dage.

- Det er meget alvorligt og dybt forkasteligt, at man kan finde på det, siger vagtchef Jens Frederiksen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han forklarer imidlertid, at branden, som formentlig er slukket af sig selv, næppe kunne have udviklet sig til noget større.

- Men det gør slet ikke situationen mindre alvorlig, siger vagtchefen.

Politiet har umiddelbart ingen mulige gerningsmænd i kikkerten og hører gerne fra vidner.

- Vi vil meget gerne i kontakt med alle, som har set noget mistænkeligt, siger Jens Frederiksen.

Durmis Durakovic, som har udtalt sig på vegne af foreningen, som er flyttet ind, »Skælskør Romers Multikurel Forening«, er ærgerlig og meget ked af det.

- Jeg kan slet ikke forstå, at nogen kan være så onde. Hvem finder på sådan noget, siger han her til aften til Sjællandske, som fanger ham på en telefon.

- Jeg er på vej til København og har derfor ikke mulighed for at tage ned til bygningen. Det ærgrer mig, siger Durmis Durakovic.

Påsat brand ved moske:- Det er meget alvorligt og dybt forkasteligt, at man kan finde på det, siger vagtchef Jens Frederiksen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Posted by SN.dk on 29. oktober 2015
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk