13. december 2017
Fortovet før og efter den anonyme hjælper fra Skælskør havde været i aktion i to timer. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Fortovet før og efter den anonyme hjælper fra Skælskør havde været i aktion i to timer. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ukendt hjalp med fortov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendt hjalp med fortov
Slagelse - 24. februar 2016 kl. 08:17
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er fortovet rent ud for 65-årige Sten Andersens hus på Mathiesensvej 12 i Korsør. En ukendt mand dukkede op med sin trailer og fjernede flere års ophobning af blade og haveaffald, der fyldte mere end halvdelen af fortovet.

- Jeg har aldrig i mit lange liv været ude for noget lignende, at en totalt ukendt person bare kommer og hjælper mig, siger en glad og dybt taknemmelig Sten Andersen til Sjællandske.

- Jeg havde lige fået en ny seddel fra kommunen den 15. februar om, at jeg skulle ordne mit fortov, da denne her mand dukker op dagen efter. Først troede jeg, at han var fra kommunen, men han havde blot læst i Sjællandske, at jeg havde brug for hjælp. Og derfor var han kommet, siger Sten Andersen.

Han forsøgte at få den ukendte hjælper til at fortælle, hvem han var, men det ville han ikke.

- Han var vel en 40-50 år, og han sagde, at han boede i nærheden af Skælskør. Han var her næsten i to timer, siger Sten Andersen, der gav den ukendte person en flaske hvidvin som tak for hjælpen.

Sten Andersen har slidgigt i begge knæ og er dårligt gående.

For næsten et år siden den 4. marts 2015 afleverede Slagelse Kommune som vejmyndighed en seddel til Sten Andersen med besked om at foretage beskæring af grene ud over offentlig vej samt renholde fortovet. Men kommunen glemte at følge op, indtil Sjællandske via aktindsigt skrev om det glemte fortov.

Landinspektør i Slagelse Kommune Anne Lyngholm bekræfter over for Sjællandske, at Sten Andersen den 15. februar har fået en ny seddel med frist til at rense fortov og beskære grene frem til den 29. februar. Modsat vil kommunen lade arbejdet udføre for Sten Andersens regning.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk