22. november 2017
Børn kan skære græskarlygter i Sparekassen Sjælland mellem klokken 16 og 18. Det er blot en af mange aktiviteter, når Skælskør holder Halloween fredag den 27. oktober.Genrefoto: Mie Neel
Børn kan skære græskarlygter i Sparekassen Sjælland mellem klokken 16 og 18. Det er blot en af mange aktiviteter, når Skælskør holder Halloween fredag den 27. oktober.Genrefoto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uhyggen skal sprede sig over alt i Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uhyggen skal sprede sig over alt i Algade
Slagelse - 22. oktober 2017 kl. 09:58
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal både laves græskarlygter, pyntes op, klædes ud og spises »uhyggelig« kage, når Skælskør endnu en gang har stablet et større Halloween-arrangement på benene i Algade.

I år er tidspunktet for løjerne fredag den 27. oktober mellem klokken 15 og 20.

Børn opfordres til at komme udklædte for at være med til at skabe den helt rigtige uhyggeligt hyggelige stemning, og aktiviteterne begynder i Salonen, hvor børn kan lave halloweenpynt fra klokken 15 til 18. Her kan man også spise en uhyggelig kage og drikke et glas punch.

Græskarudskæringen for børn foregår i Sparekassen Sjælland fra klokken 16 til 18. Her hjælper keramiker Gitte Nurup og skulptør Danilo Krstajic børnene med at leve op til deres fulde græskarpotentiale. Thorsbjerggaard, som producerer græskar til blandt andet Tivoli, har venligst sørget for en portion til udskæring. Samtidig har Villa Fjordhøj lavet en græskarsuppe og Nytorvs Konditori bagt brød, som serveres cirka klokken 18 til de børn, som har lavet et græskar.

Butik Mille serverer en giftkage og har en særlig konkurrence fra klokken 15, Optik Skælskør deler popcorn ud fra klokken 16, og Cassiopeia har igen i år lavet en uhyggelig Halloween-labyrint for børn.

Her bliver der også uddelt popcorn og saft mellem klokken 17 og 19.

Kunsttalentklassen på Skælskør Skole har sørget for at kreere halloweenlanterner, som forhåbentlig kan være udenfor, hvis det er godt vejr.

Et såkaldt »haunted house« - Rædslernes Hus - bliver også skabt i år. Det foregår i Salonens baglokaler. Herfra har Sjællandske modtaget følgende besked: »Professor Creepy har åbnet sit laboratorium og håber at kunne lokke forsøgspersoner indenfor. Vi glæder os til at skræmme jer. Uhyggehejsa.«

En børnevenlig tur rundt i laboratoriet starter klokken 18.

Klokken 19 bliver der skruet op for uhyggen, hvorefter oplevelsen ikke er for sarte sjæle og børn under 12 år.

Der er også blevet plads til lidt kombineret morskab og uhygge for de voksne i byen, når Cassiopeia holder Halloween-fest om aftenen.

Her er der præmiering af bedst udklædte selskab på minimum fire personer, og der vil være live-musik fra klokken 20.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk