8. juli 2020
Den nye administrationsbygning kan komme til at huse et rådhus samt butikker i stueetagen.
Den nye administrationsbygning kan komme til at huse et rådhus samt butikker i stueetagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uenighed om placeringen af rådhus i stadionprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uenighed om placeringen af rådhus i stadionprojekt
Slagelse - 13. september 2019 kl. 06:11
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et projekt der vil kræve investeringer på op mod 700 millioner kroner, hvoraf hovedparten skal være private penge, blev som tidligere nævnt torsdag fremlagt på Slagelse Rådhus.

arrow Læs også: Idrætsrådsformand glæder sig over stadionprojekt

Projektet handler om store forandringer omkring stadionområdet i Slagelse, der udover Harboe Arena Slagelse også omfatter området ved tenniscentret, UV-hallen, Frederikshøj, svømmehallen og Spar Nord Arena Slagelse (tidligere Antvorskovhallen).

En del af planen er at nedrive Slagelse Hallen og istedet bygge administrationslokaler, der blandt andet vil egne sig godt til samling af de kommunale lokaler omkring Rådhuspladsen, der så istedet kan laves om til boliger.

Den idé er borgmester John Dyrby Paulsen (S) tilhænger af, men han kan få nogle vanskeligheder med at få et flertal i byrådet med på sin plan.

Både Jørgen Grüner fra SF og den radikale Troels Brandt har tidligere i Sjællandske givet udtryk for, at de hellere ser en samling af den kommunale administration ved Slagelse Station.

Samme synspunkt har V-gruppeformand Knud Vincents, der dog også siger, at han indtil videre kun har hørt meget lidt om projektet.

Venstre stemte imod tilbage i april, da der skulle bevilges penge til at få udarbejdet det projektmateriale, som blev fremlagt torsdag.

- Jeg synes, at vi skal koncentrere os om at få opfyldt den budgetaftale, som vi lavede sidste år, og om de udfordringer vi har på driften, siger Vincents med henvisning til overskridelser på blandt andet det særlige børneområde og handicapområdet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk