25. januar 2021
Det er her ved det store tunnelelement med Korsørs navn på ved Korsør Station, at der er ønske om at opsætte en mindesten.
Det er her ved det store tunnelelement med Korsørs navn på ved Korsør Station, at der er ønske om at opsætte en mindesten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsatte sag om Emilie-mindesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsatte sag om Emilie-mindesten
Opdateret 25. januar 2017 kl. 08:27
Slagelse - 23. januar 2017 kl. 20:50

»Slagelse Kommune afventer en ansøgning fra initiativtagerne om tilladelse til placering af et privat mindesmærke inden man kan tage konkret stilling i sagen«.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

Sådan står der at læse i den beslutning, som økonomiudvalget i Slagelse Kommune har ført til protokols, efter at økonomiudvalget havde drøftet et ønske om, at der opsættes en mindesten for den dræbte Emilie Meng ved Korsør Station, hvor der er lagt blomster og opsat lys for foden af det store tunnelelement med Korsørs navn på.

Borgmester Stén Knuth (V) oplyste i sidste uge, at han var blevet præsenteret for ønsket om at opsætte en mindesten. Borgmesteren udtrykte forståelse for ønsket, men sagde, at han først ville drøfte det med sine politiske kolleger i økonomiudvalget.

Det skete mandag sidst på eftermiddagen, og beslutningen blev altså, at man ikke vil tage stilling i sagen, før man har en ansøgning fra initiativtagerne.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk