29. september 2021
Direktør Jesper Brandstrup med eksempler på firmaets produkter til opbevaring i biler. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Direktør Jesper Brandstrup med eksempler på firmaets produkter til opbevaring i biler. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tysk firma når hele landet fra Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tysk firma når hele landet fra Slagelse

Med mange års erfaring indenfor indretning af biler, satser virksomheden Plastipol-Scheu Nordic nu på at ekspandere yderligere i Danmark og herfra tage afsæt til salg i Norden og Nordtyskland.

Slagelse - 26. juli 2021 kl. 19:00
Af Arne Svendsen

Det sker fra et relativt nyetableret kontor i kontorfællesskabet Central Business på H. P. Hansens Plads i Slagelse, hvor der har været fart på siden åbningen først på året.

Firmanavnet lader ingen tvivl tilbage om, at det er et tysk baseret brand, der har slået sig ned i Danmark.

Men personalet er pæredanske og den lokale direktør, Jesper Brandstrup, har mere end 14 års erfaring indenfor sit felt, nemlig rådgivning omkring og salg af indretning til varebiler.

- Hvis de kan beskrive det, så kan vi lave det, lyder det med et smil fra Jesper Brandstrup, der med årene har oparbejdet en stor ekspertise særligt indenfor specialindrettede biler til håndværkere, mediebranchen, politiet, ja, næsten enhver branche, der har brug for opbevaring.

- Vi er i stand til at skræddersy efter mål og ønsker. Vi giver os god tid til at lytte og rådgive ud fra kundernes behov, siger Jesper Brandstrup, der understreger, at man i sin service lægger stor vægt på hurtig levering og montering samt et højt sikkerhedsniveau.

Central placering

Plastipol-Scheu er ikke en ny spiller på det danske marked. Her har man i flere år været repræsenteret gennem en samarbejdspartner. Men for godt et år siden tog man beslutningen om, selv at varetage salget via etableringen af det nordiske kontor med Jesper Brandstrup, der tidligere har været eksportchef i samme firma, i spidsen.

Målet er på sigt også at kigge ind i det svenske og norske marked samt Nordtyskland fra det nordiske kontor.

Når valget faldt på netop Slagelse til udgangspunkt for den opgave, så er det blandt andet på grund af byens centrale placering i landet. Herfra er der kort afstand til både hovedstadsområdet samt Fyn-Jylland. Samtidig fik Jesper Brandstrup en god modtagelse af Slagelse Erhvervscenter.

- Vi har været i kontakt igennem længere tid. De er fremme i skoene og vi følte os rigtig godt modtaget, siger Jesper Brandstrup i en udsendt meddelelse fra Slagelse Erhvervscenter.

Fuld fart på salget

Udover direktør Jesper Brandstrup bemandes det nordiske kontor af Brit Müller, der tager sig af den administrative del af virksomheden.

- Vi kigger ind i en spændende fremtid. Vi har aldrig solgt så meget indretning, som vi har indenfor det sidste år, siger Jesper Brandstrup, der allerede står overfor en udvidelse med ansættelsen af sælgere.

Derudover arbejdes der på at udvide netværket af samarbejdspartnere over hele landet, så kunderne kan blive serviceret så tæt på deres bopæl som muligt.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk