18. november 2017
Formand for Club 90, Peter Worm (tv) og næstformand Søren Hansen gør sig klar til at tage afsked med den gamle gymnastiksal på Kastanievej. Fra 7. november foregår det på Oksebrovej.
gallery icon

Se billedserie

Formand for Club 90, Peter Worm (tv) og næstformand Søren Hansen gør sig klar til at tage afsked med den gamle gymnastiksal på Kastanievej. Fra 7. november foregår det på Oksebrovej.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvungen flytning kan koste bankoklub livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvungen flytning kan koste bankoklub livet
Slagelse - 23. oktober 2017 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunens beslutning om at sælge en række kommunale ejendomme betyder, at bankoklubben »Club 90« fra 1974 nu må flytte fra Kastanievej og ud til Oksebrovej.

Der er ingen tvivl om, at de nye lokaler her er markant bedre - problemet er blot, at det er langt væk for især ældre mennesker, og at der ingen offentlig transport er til golf-restauranten på Oksebrovej.

- Jeg ved, at mange af vores ældre medlemmer, som bor på plejehjem, er rigtig kede af det og vil have meget svært ved at komme derud. Så jeg håber virkelig, at de finder en løsning, siger klubbens formand, Peter Worm.

Klubben har i årevis holdt til i en gammel og efterhånden meget nedslidt gymnastiksal på Kastanievej, og selv om den rummer mange gode minder, så er den ikke isoleret og alt for dyr at varme op.

Klubben kunne dog ikke forny deres lejekontakt med kommunen - og kunne heller ikke finde andre egnede lokaler, som lå tættere på.

- Enten er de alt for dyre, eller også er der ingen parkeringspladser, konstaterer formanden.

Alternativet var at lukke klubben - eller forsøge at få det til at fungere på Oksebrovej, hvor klubben skal spille for første gang den 7. november.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk