14. august 2020
Marievangsskolen er en af de skoler, der ifølge statsministeren skal åbne igen 15. april, men spørgsmålet er, hvad kommunen siger - og om kommunen har noget at skulle have sagt? Foto: Carsten Lysdal
Marievangsskolen er en af de skoler, der ifølge statsministeren skal åbne igen 15. april, men spørgsmålet er, hvad kommunen siger - og om kommunen har noget at skulle have sagt? Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvivl om åbning af Slagelses skoler og institutioner 15. april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvivl om åbning af Slagelses skoler og institutioner 15. april
Slagelse - 08. april 2020 kl. 06:09
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem bestemmer egentlig om Slagelse Kommunes skoler og institutioner skal åbne onsdag 15. april - staten eller kommunen?

Det spørgsmål er der ifølge borgmester John Dyrby Paulsen (S) uklarhed omkring, og denne uklarhed kan føre til, at Slagelse Byråd må indkaldes til et nyt virtuelt byrådsmøde i løbet af påsken.

- Der er usikkerhed om, hvorvidt vi kan sige, at vi simpelthen ikke er klar til at kunne åbne 15. april. Vi har ikke modtaget nogle retningslinjer, men vi har modtaget flere henvendelser fra forældre, der ikke mener, at man bør åbne. Og flere medlemmer af økonomiudvalget er også stemt for, at byrådet må ind over her, siger borgmesteren efter et virtuelt økonomiudvalgsmøde tirsdag sidst på eftermiddagen, hvor man blandt andet drøftede forhold omkring genåbningen af skoler og institutioner.

John Dyrby Paulsen oplyser, at kommunaldirektør Frank Andersen på mødet blev bedt om at få afklaret, hvem der egentlig bestemmer, om skolerne skal åbne 15. april eller ej. Det vil formentlig blive afklaret i løbet af i dag via henvendelse til centraladministrationen.

Økonomiudvalget drøftede også på sit møde, hvordan man skal bruge de 50 millioner kroner, der er sat af til diverse hjælpepakker.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk