19. oktober 2021
Det er denne garage på ejendommen, der er under opførsel. Foto: Helge Wedel
Det er denne garage på ejendommen, der er under opførsel. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tvangsnedrivning for nyt byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvangsnedrivning for nyt byråd
Slagelse - 03. december 2017 kl. 11:43
Af Helge Wedel

Sagen om tvangsnedrivning af pensionistparrets ejendom Halsebyvej 108 i Haseby ved Korsør var på initiativ af Frederik Pedersen (DF) på dagsordenen for byrådets møde den 27. november, men blev pillet af.

arrow Læs også: Kommune river pensionistpars hus ned

- Vi aftalte, at sagen skulle tilbage i erhvervs-, plan- og miljøudvalget til ny behandling siger Frederik Pedersen (DF) til Sjællandske. Det nås ifølge Frederik Pedersen først, når det nye byråd har taget over ved årsskiftet.

Selv kan han ikke følge sagen som byrådsmedlem længere, da han med 140 personlige stemmer ikke opnåede at blive genvalgt.

Han mener, at kommunen har været alt for truende mod pensionistparret, som er i gang med at sætte en garage i stand og ifølge Frederik Pedersen har planer om at flytte ind i huset, der dog den 9. januar i år er kondemneret - altså erklæret uegnet til menneskebolig.

Siden har ægteparret fået forlænget frister for at undgå tvangsnedrivning, og nu skal sagen så atter behandles af de politikere, der blev valgt til det nye byråd.

Huset ejes af Maj-Britt Jørgensen. Hun har udsigt til at tabe mange penge ved nedrivning, hvilket hendes samlever Erik Rasmussen finder dybt uretfærdigt. Hun købte huset i 2006 for 675.000 kroner. 2016-vurderingen lyder på 940.000 kroner. Alligevel har kommunen kun budt 125.000 kroner for ejendommen, der foruden huset består af to andre bygninger. Herunder den garage, som Erik Rasmussen er i gang med at bygge.

Forvaltningen i Slagelse Kommune vurderer huset som værende til gene og fare for omgivelserne og i en stand, hvor det ikke kan betale sig at sætte det i stand.

arrow Tvangsnedrivning af pensionisters hus på byrådets bord
25. november 2017 kl. 07:52 Opdateret: kl. 16:36
arrow Ny frist til pensionister truet af tvangsnedrivning
09. oktober 2017 kl. 08:30 Opdateret: kl. 16:36
arrow Pensionister trues med at få deres hus revet ned
15. august 2017 kl. 06:20 Opdateret: kl. 08:07
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk