13. december 2019
Daglig leder af bykontoret, Anne Gudiksen, til venstre, får hjælp af flere frivillige. Blandt dem er Lene Freil. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Daglig leder af bykontoret, Anne Gudiksen, til venstre, får hjælp af flere frivillige. Blandt dem er Lene Freil. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turister vil vandre og cykle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turister vil vandre og cykle
Slagelse - 19. juli 2019 kl. 09:32
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kommer hele tiden folk ind i den gamle købmandsgård, hvor Skælskør Bykontor både er turistinspiration og indeholder galleri, butik og udstilling af brugskunst. Det er højsæson nu, og bedømt ud fra livet i byen mener kontorets daglige leder, Anne Gudiksen, at der i år er rigtig mange turister i byen.

- Ud over danskere kommer her en del tyskere og svenskere. Der er godt gang i gaden, siger Anne Gudiksen.

- Der er mange, der vil på vandreture, og så er det meget familieting, de spørger efter. Også cykelture, fortsætter hun.

Det største rykind indtil videre - og nok også for sæsonen som helhed - var ved keramikfestivalen forrige onsdag. Festivalen er i dén grad blevet en begivenhed, som mange kører langt for at opleve, og Anne Gudiksen mener i det hele taget, at området er ved at blive kendt på grund af de mange, forskellige events.

Apropos keramik kan gæster på bykontoret i øjeblikket se eksempler på de keramiske brosten, som professionelle keramikere lavede under festivalen, og som på et tidspunkt skal lægges på plads som belægning rundt omkring i byen. I øvrigt for sidste gang.

Mange turister spørger også til Guldagergaard og så selvfølgelig det evindelige: Hvad med fjordsejladserne med Skjelskør V?

- Nu kan jeg da sige til folk, at der er nyt, at den kommer ud at sejle igen. Jeg kan bare ikke svare på hvornår, siger Anne Gudiksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk