28. maj 2020
17-årig gymnasiestuderende bag trusler blev onsdag eftermiddag løsladt. Hun er imidlertid færdig på Slagelse Gymnasium, oplyser rektor Lotte Büchert.
17-årig gymnasiestuderende bag trusler blev onsdag eftermiddag løsladt. Hun er imidlertid færdig på Slagelse Gymnasium, oplyser rektor Lotte Büchert.
Foto: Jens Christian Bachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trussel koster både sigtelse og et farvel til klassekammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trussel koster både sigtelse og et farvel til klassekammerater
Opdateret 07. november 2018 kl. 16:57
Slagelse - 13. september 2018 kl. 06:01
Af Carsten Lysdal & Niklas Asp
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 17-årige pige, der onsdag formiddag klokken 9.25 blev anholdt foran klassekammerater på Slagelse Gymnasium for et trussels-opslag på det sociale medie Instagram, blev senere på dagen løsladt. Politiet mener ikke, at hun har haft til hensigt at gøre alvor af sine trusler, som hun kom med tirsdag aften. Her lagde hun et billede op med ordene »Jeg bliver den næste school shooter guys, Lmao«.

arrow Læs også: Anholdt og smidt ud af gymnasium: Nu skal 17-årig for retten

- Vi har intet, der underbygger, at hun skulle have handlet i ond vilje eller tro. Der er derfor ikke grundlag for at beholde hende yderligere, siger efterforskningsleder og politikommissær Lars Feldt-Rasmussen, der dog påpeger, at hun stadig er sigtet - i øvrigt efter straffelovens §266 om trusler.

Hvis sagen skulle ende uden en tiltale, er pigen, der går på anden årgang, imidlertid helt færdig på Slagelse Gymnasium. Det oplyser rektor Lotte Büchert.

- Hun har ingen fremtid på Slagelse Gymnasium. Det her er jo en frygtelig tragisk situation, og jeg håber selvfølgelig, at det unge menneske får den hjælp, hun skal bruge, så hun senere kan komme videre i uddannelsessystemet, fortæller rektoren.

arrow 17-årig løsladt - men stadig sigtet for trusler
12. september 2018 kl. 16:48 Opdateret: kl. 16:57
arrow Anholdt for mulig skoleskyderi: Det skrev pigen
12. september 2018 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:11
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk