12. august 2020
Hagekors og vold. 36-årig blev forleden dømt endnu engang.
Hagekors og vold. 36-årig blev forleden dømt endnu engang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang
Slagelse - 02. juli 2019 kl. 06:10
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 36-årige lejer på Århusvej i Slagelse, der for nylig fik det endelige spark af Østre Landsret, hvormed han nu ikke kommer uden om at skulle flytte fra et nedlagt botilbud, fik fredag endnu et hak i tuden.

arrow Læs også: Strid har kostet skatteyderne to millioner kroner: Trodsig lejer er flyttet

Det skete, da han langt om længe indfandt sig i Retten i Næstved grundet sigtelser for vold og hærværk mod kommunens biler for 160.000 kroner. Han sad tiltalt for 20 forhold, hvoraf et enkelt omhandler vold mod en ejendomsinspektør.

Ligesom udfaldet blev for halvandet år siden, da han blev dømt for trusler mod en tidligere leder af det lukkede socialpsykiatriske døgntilbud Ungekollegiet, blev han også forleden idømt en behandlingsdom. Og nøjagtigt som det er sket tidligere, ankede han straffen på stedet.

Mandens efterhånden talrige møder med retssystemet hører derfor ikke op, selv om der for to uger siden ellers blev sat et punktum.

Det skete, da sagen om hans opsigelse blev prøvet ved landsretten. Her gav man boligretten ret i vurderingen af, at det var i orden at smide lejeren på porten helt tilbage i sommeren 2017, fordi han ifølge Vestsjællands Almene Boligskab, der står for boligerne på Århusvej, forbrød sig mod reglerne på stedet.

Den 36-årige, som siden har nægtet at fraflytte, har dog i alle henseender anket og grebet den allersidste mulige instans - om end det i ingen af tilfældene har hjulpet ham.

I den pågældende sag fra fredag sad han mere nøjagtigt tiltalt for at have malet hagekors på flere af kommunens biler, der har holdt på adressen. Han har desuden i flere ombæringer punkteret dæk - i alt på 17 forskellige tidspunkter.

Svastikaerne har han også malet på træværk og et elskab, ligesom han i juni 2018 skal have skubbet en ejendomsinspektør ind i en væg og efterfølgende trampet ham i brystet efter et fald.

En overtrædelse af straffelovens §244 om vold, som han nu også er dømt for.

arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk