9. juli 2020
35-årig lejer, der ikke vil flytte og nu trækker sag i langdrag, står ifølge politiet bag både trusler, vold og hærværk, herunder optegnelser af hagekors på et skur og flere biler.
35-årig lejer, der ikke vil flytte og nu trækker sag i langdrag, står ifølge politiet bag både trusler, vold og hærværk, herunder optegnelser af hagekors på et skur og flere biler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trodsig lejer tiltalt for at trampe vicevært i brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trodsig lejer tiltalt for at trampe vicevært i brystet
Slagelse - 17. november 2018 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

35-årig lejer på Århusvej, som nægter at flytte, er i forvejen dømt for trusler, ligesom boligselskabet har fået boligrettens ord for, at manden kan smides ud. Den dom har han dog anket, hvorfor han bliver boende og ser ud til at kunne trække tiden ud.

arrow Læs også: Strid har kostet skatteyderne to millioner kroner: Trodsig lejer er flyttet

Hvorfor den 35-årige lejer på Århusvej anker, er imidlertid uvist. Sjællandske har forgæves forsøgt at få ham i tale, lyder det i avisen lørdag.

Samme sted står det skrevet, at manden atter skal en tur på anklagebænken. Retssystemet har nemlig for nu tredje gang har sendt bud efter manden, der på tirsdag anklages for vold mod en ejendomsinspektør om morgenen den 21. juni 2018.

Ifølge anklageskriftet skal han have skubbet den forurettede, som var på adressen i kraft af sit arbejde som en slags vicevært, ind i en væg, hvorefter han faldt mod jorden. Den 35-årige tiltalte skal herefter have trampet ejendomsinspektøren i brystet, hvilket anklagemyndigheden takserer som en overtrædelse af straffelovens paragraf 244 om vold.

Der bliver nedlagt påstand om psykiatrisk behandling.

Ved retsmødet på tirsdag 20. november er det dog ikke bare voldsanklager, manden skal forsvare sig imod. Han skal også forklare, hvilken rolle han har haft i forhold til et omfattende hærværk og et hav af skader på biler, elskabe og skure for ikke under 160.000 kroner i løbet af de seneste to år.

Han tiltales for på 17 forskellige tidspunkter - fra 9. marts 2016 til 5. januar i år - blandt at have punkteret og beskadiget dæk på flere af kommunens biler. Herunder en Peugeot Expert-minibus og en Nissan Qashqai, som er blevet udsat for hærværk ad flere omgange.

arrow Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang
02. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 21:26
arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk