23. maj 2019
Charlotte Kaas (th) og biografens mangeårig pr-chef Lone Halkensten siddende i de biografstole, der trods rekordsommeren har været fyldt mere i år end i den elendige 2017-sommer. Foto: Anders Ole Olsen.
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Kaas (th) og biografens mangeårig pr-chef Lone Halkensten siddende i de biografstole, der trods rekordsommeren har været fyldt mere i år end i den elendige 2017-sommer. Foto: Anders Ole Olsen.
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods rekordsommer: Flere gik i biografen i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods rekordsommer: Flere gik i biografen i Korsør
Slagelse - 21. august 2018 kl. 10:13
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Modsat en generel tendens i alle landets biografer med publikums- nedgang som følge af den rekord-lange og varme sommer, så har verdens ældste stadig fungerende biograf Korsør Biograf Teater oplevet publikumsfremgang sammenlignet med samme periode for et år siden.

Det oplyser formanden for Korsør Biografs Venner Charlotte Kaas.

Biografen har de senste 25 år været drevet af frivillige, der helt selv kan bestemme, hvordan filmprogrammet skal sammensættes.

Korsør Biograf Teater har således de seneste fem år lagt alle familiefilm, som normalt vises om eftermiddagen i weekenderne, klokken 18.30 alle ugens dage.

- Vi ved jo godt, at langt de fleste hellere vil ud og opleve noget i dagtimerne, men når så aftensmaden er spist, kan hele familien tage i biografen for at hygge sig sammen. Og når det er sommerferie, gør det knapt så meget, at de mindste kommer lidt senere i seng, end når der er skoledag næste dag, siger Charlotte Kaas.

Publikumsfremgangen er på 12,6 procent i perioden maj til medio august sammenlignet med samme periode i 2017.

- Det er især Mamma Mia 2, Jurassic World 2 og familiefilmene, Far til Fire i solen og Hotel Transylvania 3, som har trukket publikum ind i biografens kølige mørke, siger Charlotte Kaas.

Hun tilføjer, at Korsør Biograf Teater nu ser frem til et travlt efterår med bl.a. den sidste filmatisering af Jussi Adler Olsens Afdeling Q-romaner, Journal 64, som fortæller historien om pigerne på Sprogø, hvorfra der også trækkes tråde tilbage til Korsør.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk