18. september 2019
Det ser kaotisk ud, men det bliver bedre. Især for cyklisterne. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Det ser kaotisk ud, men det bliver bedre. Især for cyklisterne. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikkaos slutter om en måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikkaos slutter om en måned
Slagelse - 10. januar 2019 kl. 08:51
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke så ligetil at gebærde sig som hverken gående, cyklist eller bilist på Smedegade og Nygade ved Rådhuspladsen i Slagelse i øjeblikket. Arbejdet med at gøre området mere cyklistvenligt er lig med noget af en skilteskov, lysregulering og afspærringer, men 13. februar er nu den dato, hvor arbejdet forventes færdigt.

Oprindelig hed det sig, at det skulle være overstået 28. januar, men det blev ændret, da kommunen besluttede sig for en ny løsning, hvad angår varelevering til forretningerne på Nytorv.

- Med en lidt anden måde for varelevering tager det længere tid, så vi var nødt til at skyde det, men vi følger den reviderede tidsplan, forklarer kommunens ingeniør på projektet, Susanne Mortensen.

Omlægningerne ved Rådhuspladsen er sidste etape af de aktuelle dele af trafikhandleplanen for bymidten med blandt andet lavere hastighedsgrænser, forlængelse af cykelstier og nye vejbump, som er dukket op flere steder.

På Smedegade/Nygade mellem Nytorv og Rådhuspladsen kommer der en afmærket cykelbane i den ene vejside, der bliver indført vigepligt fra Rådhuspladsen ud på Smedegade, og fartgrænsen kommer ned på 30 kilometer i timen på Nygade og på Smedegade mellem Rådhuspladsen og Nytorv.

- Hvis der ikke kommer udfordringer med vejret, skulle vi gerne være færdige 13. februar, siger Susanne Mortensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk