21. juli 2019
Frem 83 måtte nøjes med en 4. plads ved lørdagens regionsmesterskab. Vinderen blev Team Faxe. Målvogter Trine Klemmen (billedet), ser nu frem til turen med landsholdet til Abu Dhabi i næste måned.
gallery icon

Se billedserie

Frem 83 måtte nøjes med en 4. plads ved lørdagens regionsmesterskab. Vinderen blev Team Faxe. Målvogter Trine Klemmen (billedet), ser nu frem til turen med landsholdet til Abu Dhabi i næste måned.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner: Vi har en fest - uanset resultatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner: Vi har en fest - uanset resultatet
Slagelse - 10. februar 2019 kl. 15:12
Af Tekst og foto: Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke 15.000 tilskuere og 2,7 millioner tv-seere, som fulgte med i Skælskør-hallen lørdag. Men kampgejsten og spilleglæden blandt deltagerne kunne absolut måle sig med de danske VM-helte.

Det gjaldt regionsmesterskaberne i Special Olympics Håndboldturnering, og hjemmeholdet Frem 83 var vært.

Sjællandske ankom sidst på formiddagen, og allerede her var stemningen i hallen helt i top - både blandt spillerne og på tilskuerrækkerne.

»Kom igen« - lød det, da et skudforsøg mislykkedes og »Jaaaaa«, når værtsholdet scorede.

Syv klubber stillede med et eller to hold - og hvert hold spillede tre kampe af to gange otte minutter. Og der kan ske rigtig meget på 16 minutter.

Det kan træner Knud Trane, skrive under på. Han har været træner, siden han fyldte 15 og er nu i gang med sæson nummer 47.

- Nu træner jeg så UMS-holdet (Unge med støtte), og det er en blandet gruppe drenge og piger på mellem 20 og 40 år. De har alle et fysisk og/eller psykisk handicap, men de har også en stor appetit på håndboldspillet og ikke mindst kammeratskabet, fortæller han.

Forud for dagens mesterskab har Frem 83 været på besøg i blandt andet Helsingør, Slangerup, Nykøbing Falster, Faxe og Haslev. Og i dag skal regionsmesteren findes:

- Selvfølgelig vil alle gerne vinde, men det er ikke det, der er det vigtigste. Det er glæden ved sporten - vi har en fest uanset resultatet, siger han.

Det er i alt 24 spillere i Frem 83, og de kommer primært fra Slagelse, Korsør og Fuglebjerg. To spillere er så dygtige, at de er blevet udtaget til landsholdet, som skal repræsentere Danmark ved Special Olympic World Games i fyrstendømmet Abu Dhabi ved Den Persiske Golf fra den 8. til den 22. marts. En af dem er den 24-årige målvogter Trine Klemmen fra Korsør. Hun startede med at spille håndbold som 19-årig, så der er tale om noget af en komet-karriere.

- Men Knud har sagt, at jeg er den bedste, smiler hun.

Når Trine ikke spiller håndbold, passer hun sit job hos entreprenørservice i Slagelse Kommune, hvor hun er med til at passe kommunens grønne områder. Nu ser hun frem til turen med landsholdet til Abu Dhabi - og ambitionerne er til at få øje på:

- Vi får selvfølgelig en guldmedalje med hjem, lyder det sikre svar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk