27. februar 2020
Den hvide ejendom på Løvegade 7 kan ende med at blive til salg, hvis kommunen ikke finder anvendelse for den. Foto: Per Vagnsø
Den hvide ejendom på Løvegade 7 kan ende med at blive til salg, hvis kommunen ikke finder anvendelse for den. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tom ejendom med uvis fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tom ejendom med uvis fremtid
Slagelse - 29. januar 2020 kl. 16:10
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enten finder Slagelse Kommune noget at bruge ejendommen Løvegade 7 til, eller også skal den sælges, efter at det tidligere VisitVestsjælland forleden rykkede ned til Slagelse Erhvervscenter i det gamle posthus ved stationen.

Den tre etagers kommunalt ejede ejendom fra 1911 er nu genstand for overvejelser, der kan falde ud til begge sider.

- VisitVestsjælland var den eneste lejer i ejendommen, og vi har ingen 100 procent konkrete planer med den endnu. Der arbejdes på flere ting, siger Rune Overlade, der er centerchef for Kommunale Ejendomme.

- Det er ikke en ejendom, vi lige kan bruge, men vi er ved at afsøge, om der er noget, der giver mening, at vi flytter ud af for at flytte derop. Vi afdækker mulighederne, tilføjer centerchefen.

Nyt navn

Turisme-udviklingsselskabet, der nu har forladt Løvegade, har skiftet navn ved overgangen til 2020. Nu er de lokale turismefolk en del af selskabet Destination Sjælland, der ud over Slagelse, Sorø og Kalundborg, som også var med i VisitVestsjælland, også omfatter turismefremme i Holbæk og Odsherred.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk