22. oktober 2019
Liv Cantby med kast på 45,58 meter
gallery icon

Se billedserie

Liv Cantby med kast på 45,58 meter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To lokale spydkastere udtaget til landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To lokale spydkastere udtaget til landsholdet
Slagelse - 15. maj 2019 kl. 10:11
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to talentfulde spydkastere fra Korsør Atletiklub 23-årige Liv Cantby og 20-årige Jacob B. Nielsen er udtaget til det danske kastelandshold for U23 og U20 af Dansk Atletik Forbund. Det oplyser Per B. Hansen fra atletikklubben.

- Landskampen foregår i Spanien lørdag den 18. maj 2019, hvor vi møder de bedste atleter fra Hviderusland, Portugal og Spanien, siger Per B. Hansen.

Han tilføjer, at udtagelseskriterierne i Danmark har været yderst simple. Nemlig de kastere, der står øverst på ranglisten, også er kvalificeret til landskampen.

Jacob B. Nielsen har kvalificeret sig med et kast på 61 meter og 40 centimeter, hvilket var mere end rigeligt til en plads på landsholdet. Liv Cantby er med til at kæmpe for de danske farver grundet et kast på 45 meter og 58 centimeter. Begge kast er fra 2018, da udendørssæsonen først netop er begyndt i Danmark

Landskampen i Spanien giver derfor de to lokale spydkastere mulighed for at træne i meget bedre og varmere vejr.

- Det er dejligt, at deres slid og kæmpe træningsindsats også giver udslag i udtagelser til landsholdet. I klubben er vi både stolte og glade for at have aktive på så højt et niveau, at pladserrne på landsholdet er sikret, siger Per B. Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk