13. november 2018
Huset Revvej 97 nedrives i forståelse med ejeren. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Huset Revvej 97 nedrives i forståelse med ejeren. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To husruiner på Halsskov rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To husruiner på Halsskov rives ned
Slagelse - 04. november 2017 kl. 08:53
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som tidligere skrevet her i Sjællandske er det besluttet at nedrive husruinen Halsskovvej 63 på hjørnet til Birkemosevej. Nedrivningen sker med tvang for ejerens regning. Han har ikke fået medhold i en klage over nedrivningen. En lille kilometer derfra på Revvej 97 har der også i årevis ligget et stærkt forfaldent hus. I øvrigt også delvist gult. Også dette hus bliver nu revet ned. Det bekræfter Jens Bendix, der er afdelingsleder i kommunens center for teknik og miljø.

Nedrivningen på Revvej sker ifølge Jens Bendix i forståelse med husets ejer, der har opnået nedrivningsstøtte. Politisk har sagen været behandlet på den lukkede del af møderne i erhverv-, plan- og miljøudvalget.

Huset på på Revvej ventes at forsvinde hurtigt, da der allerede er indhentet tilbud, så kun valg af entreprenør mangler.

Også tvangsnedrivningen af huset Halsskovvej 63, der har stået som ruin i over fem år, forventes at være sket inden årets udgang. Husruinen har siden den 21. december 2016 været kondemneret - altså forbudt som menneskebolig.

En beslutning som husets ejer klagede over til Byfornyelsesnævnet den 1. februar 2017. Byfornyelsesnævnet traf den 19. juni 2017 afgørelse om, at kommunen havde ret til at fastholde kondemneringen af ejendommen. Ved tvangsnedrivning for ejerens regning kan beløbet efterfølgende inddrives efter samme regler som for forfalden ejendomsskat.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk