11. april 2021
politi
Foto: Free/Kristian Kirk Mailand/maimento
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To hjemmeplejere overfaldet i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To hjemmeplejere overfaldet i Korsør
Opdateret 18. marts 2016 kl. 20:39
Slagelse - 17. marts 2016 kl. 07:05

To ansatte fra hjemmeplejen i Slagelse Kommune er mandag aften blevet overfaldet af en gruppe unge, mens de var i arbejde på Motalavej i Korsør. Sundheds- og Seniorudvalget i Slagelse Kommune er blevet orienteret om sagen, og lokalpolitiet bekræfter, at der har været en episode mandag aften.

arrow Læs også: Ministersvar om Motalavej-vold

- Det er korrekt, at vi har fået en anmeldelse klokken 19.37 mandag aften, hvor to ansatte i hjemmeplejen har følt sig chikaneret. En gruppe unge har opsøgt og skubbet til de to ansatte, fortæller politikommisær Kurt G. Nielsen fra Lokalpolitiet i Slagelse.

Ifølge Sjællandskes oplysninger er overfaldet gået ud over en kvindelig og en mandlig social- og sundhedsassistent, der sammen var på aftenvagt i området. Og det nævnte skubberi skulle ifølge avisens oplysninger også have involveret slag og spark rettet mod den mandlige ansatte, der efterfølgende måtte en tur forbi skadestuen for at dokumentere sine skader.

Møde om sikkerheden

Torsdag vil der være et møde mellem politiet, de ansatte i hjemmeplejen, Slagelse Kommune og fagforeningen FOA. Her skal man diskutere, om der skal gøres mere for, at de ansattes sikkerhed fremover skal kunne garanteres, når de skal på arbejde i Motalavej-området. Eller om episoden mandag aften skal ses som enlig svale.

- Vi har en gadeplansmedarbejder, der er sat på sagen, for det lyder jo mærkeligt, at kommunens ansatte ikke kan få lov at passe deres arbejde, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse. Han kan videre fortælle, at der ikke er gået noget forud for episoden og at politiet ikke kender et motiv for overfaldet.

Avisen har talt med flere kilder, som har kendskab til episoden, men ingen af dem har villet udtale sig til citat, før mødet torsdag er blevet holdt.

arrow Politiet siger intet om Motalavej-vold mod plejeansatte
05. april 2016 kl. 07:27 Opdateret: kl. 14:05
arrow Motalavej: Fem personer anholdt
02. april 2016 kl. 10:20 Opdateret: kl. 08:50
arrow Flere er anholdt efter overfald på plejepersonale
01. april 2016 kl. 23:12 Opdateret: kl. 08:58
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk