14. juli 2020
Tidligere direktør Lone Wenzell og sekretariatsleder Tina Wahl, der begge har været ansat i Slagelse Kommune, har fået job i samme kommune.
Tidligere direktør Lone Wenzell og sekretariatsleder Tina Wahl, der begge har været ansat i Slagelse Kommune, har fået job i samme kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To chefer strittet ud: Nu er de ansat i fynsk kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To chefer strittet ud: Nu er de ansat i fynsk kommune
Slagelse - 02. juni 2020 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kostede skatteyderne rundt regnet fem millioner kroner at slippe af med økonomi- og teknikdirektør Ole Kristensen samt erhvervs- og arbejdsmarkedsdirektør Lone Wenzell. De blev i februar fritaget fra tjeneste efter politisk beslutning om at skrælle et direktørlag væk.

Sidstnævnte, der ligesom Ole Kristensen hev en milliongodtgørelse med sig hjem svarende til ét års løn plus en vanlig månedlig gage i opsigelsesperioden frem til september, har nu fået nyt job.

Den 60-årige direktør fortsætter i samme luftlag, som hun kom fra, idet hun fra 1. august er ny direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune med ansvar for By, Land og Kultur samt Arbejdsmarked.

Hun har tidligere også været centerchef i Slagelse Kommune, ligesom hun har haft chefstillinger i det offentlige siden begyndelsen af 2000'erne.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren og kvalificeret direktør som Lone. Hun kender den kommunale verden indgående og kommer fra en lignende direktørstilling, siger kommunaldirektør Helle Vibeke Carstensen.

Fortsat god løn

Lone Wenzell lander ifølge Faaborg-Midtfyn Kommune i nogenlunde samme lønskala i forhold til de 105.265 månedlige kroner plus 20,17 procent i pensionsbidrag, som hun nød i Slagelse.

I samme ramme lander Tina Wahl, som pr. 1. juni er ny samme sted, ikke helt. Den tidligere leder af Ledelsessekretariatet i Slagelse Kommune, der kort før kommunalvalget i 2017 blev fritstillet efter blot et halvt års ansættelse, vil få i omegnen af 850.000 kroner om året plus pension.

Hun er nemlig ny socialchef på Fyn, valgt blandt 35 ansøgere, og har tidligere været kontorchef i Kommunernes Landsforening med ansvar for socialområdet.

Senest har hun arbejdet for Fonden Novavi, der tilbyder misbrugsbehandling. Hun har derfor et indgående kendskab til socialområdet i kommunalt regi, lyder det i pressemeddelelse, hvor det dog ikke fremgår, at hun i 2017 var ansat i Slagelse Kommune.

På hendes LinkedIn-profil fremgår det heller ikke, at hun har været mellemleder i Slagelse Kommune, selv om hun var den højest lønnede på sit niveau lige før direktører med en løn på månedligt 82.960,20 kroner.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk