28. maj 2020
Politiet foretog hele fem ransagninger uden at finde et eneste spor efter Emilie Meng hos pensionisten Finn Petersen på Tårnborgvej, som naboen i år er dømt for ulovligt at have aflyttet. Den 48-årige kvinde slap for straf, fordi politiet kendte til aflytingerne. Nu efterforskes to betjente i sagen. Foto: Helge Wedel
Politiet foretog hele fem ransagninger uden at finde et eneste spor efter Emilie Meng hos pensionisten Finn Petersen på Tårnborgvej, som naboen i år er dømt for ulovligt at have aflyttet. Den 48-årige kvinde slap for straf, fordi politiet kendte til aflytingerne. Nu efterforskes to betjente i sagen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To betjente efterforskes for ulovlighed i Emilie Meng-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To betjente efterforskes for ulovlighed i Emilie Meng-sag
Slagelse - 12. oktober 2019 kl. 06:17
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Emilie Meng er i efteråret 2016 fortsat ikke fundet. På Tårnborgvej har personer tilknyttet gruppen »Forsvundne Personer« indledt en aflytning gennem en mur ved at fjerne mursten i muren i det sammenbyggede hus ind til naboen pensionisten Finn Petersen. De mistænker ham for at holde Emilie Meng indespærret.

arrow Læs også: Drengene tog hende siger vidne til muligt Emilie Meng-skrig

På et møde på Korsør Falck Station afspilles lydfilerne for to betjente, som i hemmelighed bliver filmet. På optagelserne opfordrer betjentene til at fortsætte med de ulovlige aflytninger gennem muren. Betjentene kalder det for en »gråzone«, så ingen må sige noget til nogen om aflytningerne.

- Da vi bliver gjort opmærksom på betjentenes mulige ulovlige ageren omkring aflytning i Emilie Meng-sagen, henvender vi os straks til Den Uafhængige Politiklagemyndighed med oplysningerne, siger politidirektør Lars Harvest til Sjællandske fredag. Han tilføjer, at de to betjente fortsat passer deres arbejde, mens sagen efterforskes.

Chefkonsulent hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed med adresse i Aarhus Christian Otto bekræfter, at de modtog sagen for et par uger siden.

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse med forbindelse til Emilie Meng-sagen, som vi er gået i gang med at efterforske, siger Christian Otto til Sjællandske. Han ønsker ikke at give detaljer om, hvad sagen mod betjentene konkret går ud på.

- Hvornår regner I med, at der er et resultat?

- Jeg ville gerne give dig et kvalificeret bud på en tidshorisont, men lige i denne sag er det desværre ikke muligt, siger Christian Otto.

Den 12. april i år blev den 48-årige nabokvinde til Finn Petersen af en domsmandsret kendt skyldig i ulovlig aflytning. Dommeren mente ikke, at hun skulle straffes, fordi politiet kendte til aflytningerne og ikke havde fortalt hende, at de var ulovlige. Den dømte betalte sagens omkostninger. Kvinden forklarede i retten, at hun hørte svar fra Emilie Meng, når hun stillede spørgsmål gennem hullet i væggen.

arrow Beboer kan have hørt sidste skrig og ord fra Emilie Meng
21. oktober 2019 kl. 06:01 Opdateret: kl. 12:44
arrow Politiet genfinder rådata efter store mangler i Meng-sagen
19. oktober 2019 kl. 00:39 Opdateret: kl. 22:00
arrow Mystik om Emilie Meng-brev sendt fra Norge netop opklaret
18. oktober 2019 kl. 06:18 Opdateret: kl. 14:22
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk