26. juni 2019
En efterlyst, 22-årig reality-deltager, der sammen med sin mor tiltales for massiv svindel, agter at blive væk fra retsmødet på onsdag. Kvinden, som tidligere har boet i Slagelse, bliver i USA, fremføres det i en video på det sociale medie Instagram.
En efterlyst, 22-årig reality-deltager, der sammen med sin mor tiltales for massiv svindel, agter at blive væk fra retsmødet på onsdag. Kvinden, som tidligere har boet i Slagelse, bliver i USA, fremføres det i en video på det sociale medie Instagram.
Foto: Martin Kierstein
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt reality-deltager afviser at møde i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt reality-deltager afviser at møde i retten
Opdateret 05. maj 2018 kl. 07:02
Slagelse - 05. maj 2018 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 22-årige kvinde og reality-deltager, der sammen med sin mor - en 47-årig kvinde - kræves fængslet af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med baggrund i anklager om svindel, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner, har ikke tænkt sig at komme til Danmark.

arrow Læs også: Tiltale: 22-årig reality-deltager udnyttede psykisk syg

Kvinden, som i dag bor i Californien, men tidligere har haft adresse i Slagelse såvel som i Korsør, har i en video på Instagram afvist, at hun vil komme til Danmark, hvor retssagen mod hende og moren begynder på onsdag.

Hun bekræfter ligeledes - som også Sjællandske skrev forleden - at sagen mod hende, efter flere ihærdige forsøg fra myndighedernes side, for nylig er blevet forkyndt for hende.

- Jeg vil sige, at jeg har fået forkyndt sagen via min advokat, der har sendt den til mig på email, så de kan gå videre med sagen, uden at jeg møder op, siger kvinden ifølge Realityportalen.dk.

Hun er sammen med sin mor tiltalt for 73 forhold - eksempelvis for flere gange via Den Blå Avis at have solgt mobiltelefoner såvel som Nikon- og Canon-kameraer, de ikke var i besiddelse af, men som de alligevel fik betaling for.

Specielt anklages den 22-årige kvinde for i 30 tilfælde at have udnyttet en mandlig bekendts »betydelige vanskeligheder, manglende indsigt eller letsind i et aftaleforhold«, som det hedder i anklageskriftet.

Det ved eksempelvis at anvende hans personlige oplysninger, NEM-id og lignende, til dels at optage lån, dels købe tøj på internettet og investere i barnevogne og babyudstyr. For i alt 178.659,09 kroner.

arrow Efterlyst reality-deltager tiltalt for massiv svindel
03. maj 2018 kl. 06:37 Opdateret: kl. 06:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk