24. januar 2021
35-årig lejer på Århusvej i Slagelse venter flere afgørelser inden for de næste måneder. Han tiltales for blandt andet at stå bag hagekorset her. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

35-årig lejer på Århusvej i Slagelse venter flere afgørelser inden for de næste måneder. Han tiltales for blandt andet at stå bag hagekorset her. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt for hagekors og vold: Sygemelding forsinker endnu en dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt for hagekors og vold: Sygemelding forsinker endnu en dom
Opdateret 09. december 2018 kl. 08:36
Slagelse - 08. december 2018 kl. 08:00
Af Carsten Lysdal

En 35-årig lejer på Århusvej i Slagelse afventer nu flere afgørelser i retssager, hvori han spiller en ganske central rolle.

arrow Læs også: Strid har kostet skatteyderne to millioner kroner: Trodsig lejer er flyttet

Manden, som er den eneste tilbageværende lejer på det nedlagte socialpsykiatriske døgntilbud Ungekollegiet, skal for det første en tur i landsretten - formentlig til foråret, hvor hans ankesag forventes berammet.

Sagen ved Østre Landsret ventes at afgøre endeligt, om manden skal fraflytte sin hjemadresse, hvilket han allerede er blevet dømt til af boligretten i efteråret. I øvrigt efter at Vestsjællands Almene Boligselskab opsagde ham for nu halvandet år siden. Opsigelsesbrevet blæste han dog en lang march.

Han venter imidlertid også dom efter en tur på anklagebænken i november, hvor tiltalen lød på både hærværk og vold.

En byretsdommer er dog angiveligt blevet syg, så domsafsigelsen, der skulle have fundet sted i indeværende uge, er udsat på indtil videre ubestemt tid. En afgørelse før jul bliver det ikke til, erfarer Sjællandske.

I den verserende sag sidder han tiltalt for vold mod en ejendomsinspektør.

Offeret blev ifølge anklageskriftet skubbet omkuld på Århusvej den 21. juni i år. Den 35-årige tiltales for at have skubbet vedkommende ind i en væg, hvorefter den forurettede faldt til jorden. Herefter skal manden have trampet viceværten i brystet, hvilket af anklagemyndigheden takseres som en overtrædelse af straffelovens paragraf 244 om vold.

Han tiltales også for hærværk, hvilket beløber sig til ikke under 160.000 kroner. For eksempel mener politiet, at det er ham, der står bag overmalede kommunebiler og skure, som fra tid til anden er blevet pyntet med hagekors.

Han tiltales desuden for på 17 forskellige tidspunkter - fra 9. marts 2016 til 5. januar i år - at have punkteret og beskadiget dæk på flere af kommunens biler.

Den 35-årige mand er tidligere er dømt for trusler imod en leder på adressen.

arrow Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang
02. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 21:26
arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk