7. juni 2020
Tre personer har solgt hundehvalpe, som de har stjålet andetsteds. Det mener politiet i hvert fald og sender nu de tre, der alle er i 20?erne, i retten.
Tre personer har solgt hundehvalpe, som de har stjålet andetsteds. Det mener politiet i hvert fald og sender nu de tre, der alle er i 20?erne, i retten.
Foto: chris-mueller/Getty Images/iStockphoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt for hæleri: Solgte stjålne hundehvalpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt for hæleri: Solgte stjålne hundehvalpe
Slagelse - 19. september 2019 kl. 06:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Små hundehvalpe er angiveligt en god forretning. Så god, at flere tilsyneladende forsøger at tjene penge på dem, selv om det ikke er deres egne.

Tre tiltalte med østeuropæisk klingende navne har ifølge politiet ad flere omgange solgt hundehvalpe videre, som hidrørte fra en strafbar lovovertrædelse.

Det står i det anklageskrift, der i dag sender de tre personer, henholdsvis på 25, 24 og 23 år fra Slagelse, en tur på anklagebænken ved Retten i Næstved.

Førstnævnte anklages for den 9. juni sidste år at have videresolgt en hundehvalp til en intetanende køber for 6000 kroner.

Det samme har de to øvrige tiltalte gjort den 20. juli samme år, mener politiet, der ydermere anfører, at det er sket i forening og efter fælles, forudgående aftale.

Hæleriet er en overtrædelse af straffelovens §290 stk. 1.

Der nedlægges påstand om fængselsstraf, som formentlig - hvis de tiltalte, der nægter sig skyldige, bliver dømt - vil blive en betinget af slagsen.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk