25. februar 2021
Drengerøvsaftenen i Skælskør er synonym med mange mennesker i gaden, og det går ikke i en coronatid, hvorfor årets udgave af byfesten er aflyst endnu en gang. Arkivfoto
Drengerøvsaftenen i Skælskør er synonym med mange mennesker i gaden, og det går ikke i en coronatid, hvorfor årets udgave af byfesten er aflyst endnu en gang. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskuermagnet aflyst - nyt event i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskuermagnet aflyst - nyt event i vente
Slagelse - 22. januar 2021 kl. 15:23
Af Solveig Hansen

For nylig var der stadig tvivl om, hvorvidt Skælskør Erhvervsforening ville forfølge drømmen om at holde Drengerøvsaften i Skælskør i år.

Men nu er beslutningen taget, og resultatet er, at heller ikke 2021 vil byde på den ellers legendariske og populære aften i solskinsbyen, hvor smarte motorkøretøjer og horder af glade mennesker fra nær og fjern »brøler om kap«.

- Det er slet ikke en mulighed, for selvom vi kan tage en hel masse forskellige forholdsregler i forhold til corona, så kommer vi ikke til at kunne styre det på sikker og forsvarlig vis, siger Pia Kimer Jacobsen på vegne af Skælskør Erhvervsforening, hvor hun er formand.

Til gengæld er foreningen besluttet på, at byen ikke skal gå glip af et forårsarrangement, hvorfor både hun og de øvrige medlemmer i bestyrelsen i Skælskør Erhvervsforening har lagt hovederne i blød, i forhold til hvad og i hvilken form et sådan arrangement kan udmøntes.

- Byen skal ikke snydes for et arrangement i en coronavenlig udgave. Hvad det bliver, ved vi ikke endnu, men det bliver i samme weekend som Drengerøvsaftenen, siger Pia Kimer Jacobsen.

Drengerøvsaftenen blev allerede i foråret 2020 udskudt til fredag den 28. maj 2021.

Om 2022 i stedet bliver et glædeligt gensyn med den populære aften, hvor biler, fest og farver går op i en højere enhed, må tiden vise.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk