23. oktober 2018
Vandsportscenteret i den tidligere færgehavn i Halsskov Havn med der erklærede mål at være i verdensklasse fyldte også en del i 2017. Den officielle indvielse skete en stormfuld fredag den 4. august. Her var omkring 800 borgere mødt op, for at se borgmester Stén Knuth (V) springe ud fra det omkring 11 meter høje gule udspringstårn. Blæsten fik ham dog til at springe længere nede. De brugte 12 mio. kommunale kroner skal i bedste fald tiltrække investorer, men først er det nok nødvendigt at bruge andre millioner på at mindske åbningen til havnen, så Storebælts bølger ikke gør vandsport umulig, når det blæser. Nyborg kom også på banen med et stort vandsportscenter, hvor alle pengene var på plads, ligesom der bliver et stort bassin med opvarmet havvand.

Mod slutningen af året afslørede Sjællandske, at vandsportscenteret grundet det urbane miljø, øde beliggenhed og åbne toiletter tiltrækker unge, der bruger det til at drikke alkohol og tage stoffer. Sommeren 2018 vil give en pejling af værdien af vandsportscenteret.

Her er det borgmester Stén Knuth (V), der gør sig klar til at springe ved indvielsen fredag den 4. august. Grundet stærk blæst blev det ikke øverst oppe fra. Foto: Thomas Olsen.
gallery icon

Se billedserie

Vandsportscenteret i den tidligere færgehavn i Halsskov Havn med der erklærede mål at være i verdensklasse fyldte også en del i 2017. Den officielle indvielse skete en stormfuld fredag den 4. august. Her var omkring 800 borgere mødt op, for at se borgmester Stén Knuth (V) springe ud fra det omkring 11 meter høje gule udspringstårn. Blæsten fik ham dog til at springe længere nede. De brugte 12 mio. kommunale kroner skal i bedste fald tiltrække investorer, men først er det nok nødvendigt at bruge andre millioner på at mindske åbningen til havnen, så Storebælts bølger ikke gør vandsport umulig, når det blæser. Nyborg kom også på banen med et stort vandsportscenter, hvor alle pengene var på plads, ligesom der bliver et stort bassin med opvarmet havvand. Mod slutningen af året afslørede Sjællandske, at vandsportscenteret grundet det urbane miljø, øde beliggenhed og åbne toiletter tiltrækker unge, der bruger det til at drikke alkohol og tage stoffer. Sommeren 2018 vil give en pejling af værdien af vandsportscenteret. Her er det borgmester Stén Knuth (V), der gør sig klar til at springe ved indvielsen fredag den 4. august. Grundet stærk blæst blev det ikke øverst oppe fra. Foto: Thomas Olsen.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbageblik: Sådan gik 2017 i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbageblik: Sådan gik 2017 i Korsør
Opdateret 31. december 2017 kl. 08:41
Slagelse - 31. december 2017 kl. 06:57
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Velkommen i spalterne til en tidsrejse, der summer nogle af de mange Korsør-begivenheder op, som ovenstående skribent har beskrevet i 2017, hvis 365 dage om snart er gået. Ikke en kronologisk men tematiseret tidsrejse.

Skulle der fortsat være nogle med holdningen - »der sker aldrig noget i Korsør« - så kan de med fordel læse med.

Læs de udvalgte historier ved at bladre igennem billedgalleriet i toppen af artiklen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk