24. juni 2019
Den 69-årige Jannik de Fries, tidligere Slagelse-fotograf, meldes druknet ifølge flere thailandske medier. Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at en dansk statsborger er afgået ved døden.
Den 69-årige Jannik de Fries, tidligere Slagelse-fotograf, meldes druknet ifølge flere thailandske medier. Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at en dansk statsborger er afgået ved døden.
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere fotograf meldes druknet i Thailand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere fotograf meldes druknet i Thailand
Slagelse - 24. januar 2019 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dansk statsborger er ifølge Udenrigsministeriets Borgerservice afgået ved døden i Thailand.

arrow Læs også: Omkommet fotograf flygtede fra politiets søgelys

Der er ifølge flere thailandske medier tale om den 69-årige Jannik de Fries, som i flere år har boet i Thailand efter sit mangeårige virke som lokal pressefotograf i Slagelse. Primært freelance.

Ifølge det lokale medie Daily News er Jannik de Fries skyllet op på en strand i Chumphon-provinsen i midten af december. Forinden havde han været forsvundet i 11 dage, beretter mediet. Oplysningerne bekræftes af flere uafhængige kilder, og Sjællandske erfarer blandt andet, at mandens herboende datter er blevet informeret af Udenrigsministeriet om dødsfaldet.

Her har man dog tavshedspligt i personsager og bekræfter derfor alene over for avisen, at en dansk statsborger er død, og at de pårørende er blevet underrettet.

Den 69-årige fotograf, der angiveligt var ved muffen, men også syg, forlod sit hjem den 2. december for alene at sejle til Thailands næststørste ø, Koh Samui. At han ikke vendte tilbage i nogenlunde tid, bekymrede ifølge Daily News hans hustru igennem 20 år.

Derfor gik hun til politiet, som i 11 dage søgte efter manden. Den 13. december skyllede hans døde krop imidlertid op på stranden.

Læs mere i Sjællandske torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk