11. juli 2020
I Løvegade er der gang i de thailandske kødgryder, hvor Thai- Kokken netop er blevet kåret som en ud af 24 Hungry Heroes 2020. Arkivfoto
I Løvegade er der gang i de thailandske kødgryder, hvor Thai- Kokken netop er blevet kåret som en ud af 24 Hungry Heroes 2020. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thaimad hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thaimad hitter
Slagelse - 07. juni 2020 kl. 11:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Menuen byder blandt andet på kylling i rød, grøn eller massamankarry og ris er nærmest uundgåeligt hos Thai-Kokken. Og tilsyneladende er det lige præcis, som det skal være.

Køkkenet i Løvegade i Slagelse er nemlig netop blevet kåret som lokal vinder af titlen Hungry Heroes 2020. En titel som Thai-Kokken deler med 24 andre takeawayrestauranter i 24 byer rundt om i landet.

Hungry.dk er en samling af over 1600 restauratører landet over, hvor den fælles mission er at levere lækker takeawaymad. Kåringen af Thai-Kokken som en af årest Hungry Heroes bunder i popularitet hos kunderne, og i Slagelse er det altså thaimaden, der topper hos de sultne slagelseanere.

- Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er glade for at handle med os, siger Werayut Hoisangthong, der er ejer af Thai-kokken.

Restauranten har samarbejdet med Hungry.dk i blot syv måneder, hvilket gør Werayut Hoisangthong ekstra glad for, at det er lykkes at markere sig så godt på så kort tid.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk