21. oktober 2021
Cirka 2300 gæster i alle aldre havde købt billet, da TV-2 torsdag aften indtog Nytorv i Slagelse. I den varme aftensommersol åbnede det populære band scenen som de første af en række af betalingskoncerter. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Cirka 2300 gæster i alle aldre havde købt billet, da TV-2 torsdag aften indtog Nytorv i Slagelse. I den varme aftensommersol åbnede det populære band scenen som de første af en række af betalingskoncerter. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-2 i topform: Var trækplaster for tusindvis af tilfredse tilskuere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-2 i topform: Var trækplaster for tusindvis af tilfredse tilskuere
Opdateret 27. juni 2019 kl. 22:30
Slagelse - 27. juni 2019 kl. 22:27
Af Fleur Sativa

Torsdag aften kunne flere gæster med stor sandsynlighed nikke genkendende til teksten »Alt hvad hun ville var at danse«, og måske endte nogle endda også med at gå hjem med følelsen af at være »De første kærester på månen«.

arrow Læs også: Billeder: Hed festuge gik på hæld med store hits

I hvert fald var der god stemning og varme i luften, da et af Danmarks mest populære bands gennem 40 år, TV-2, spillede flere velkendte numre og med stor succes åbnede scenen på Nytorv i Slagelse som det første navn ved betalingskoncerterne under Slagelse Festuge.

I alt havde cirka 2300 gæster købt billet til koncerten. Noget, der glæder arrangørerne, som ved årets festuge har satset på netop større navne.

- Vi er jo super glade og stolte over, at vi har haft både mulighed og økonomi til at få et band som TV-2 til at spille. Det er noget, vi har villet længe, forklarer festugens formand, Jens Vadmand, og uddyber, at Slagelse Festuge med navne som TV-2 på programmet har budgetteret med 50 procent mere end sidste år.

Under den sol, som stadig var oppe, da de fire bandmedlemmer trådte ind på scenen klokken 20, var det derfor også første gang nogensinde, at TV-2 gav koncert under Slagelse Festuge, omend bandet tidligere har spillet koncert i Slagelse.

Og måske af netop den grund blev deres indtræden på scenen på Nytorv taget ekstra godt imod af de mange forventningsfulde gæster.

- Vi elsker TV-2 og er fuldstændig pjattede med dem. Det er jo fed musik, og især når de spiller de numre, vi kender, så skråler vi derudaf. Det er jo fra dengang, vi var unge, fortalte 50-årige Heidi Hendriksen, da Sjællandske mødte hende til koncerten.

Her deltog hun sammen med tre veninder, som alle er fans af TV-2 og »de gode gamle numre«. Men bandet, der for nylig har udgivet deres 19. studiealbum, havde under koncerten også godt fat i de unge:

- Jeg kender deres sange virkelig godt, men det er faktisk først i dag, at jeg fandt ud af, at det er dem, der har lavet sangene, fortalte 16-årige Mathilde Vestergaard Düring, som var taget til koncerten med sin familie. Hun blev dog suppleret af veninden Monique Jensen:

- Det er sådan nogle sange, vi synger med på, hvis de kommer i radioen, fortalte hun.

Koncerten var festugens første betalingskoncert. Fredag indtager bandet René og Værsgo og Sømændene scenen på Nytorv, mens Back to Back, Karl Herman's Trio og Magtens Korridorer slutter Slagelse Festuges koncerter lørdag.

arrow Billeder: Tusindvis af mennesker samlet til folkefest
29. juni 2019 kl. 11:02 Opdateret: kl. 13:00
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk